Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 32 od 32
    Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran250 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    MT11i
    Operater
    BHmobile
    Godina
    35
    Bodovi
    13.540
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.540, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    osim toga, ako ti je windows full ispravan, mozes racunalo dignuti i iz safe moda, istestirat ga benchmarkovati i ostalo pa vidi sta je sa njim, bolje sve ispitaj prije nego ga razmislis odnijet nekom da ga napravi (tako je meni bilo dosadilo stalno nosat racunar onim serviserima koji me udare po novcaniku, a zadnji put su mi promijenili maticnu i napojnu i plus jos me dobro oderali s lovom a ja ostao bez firewirea+7.1 zvucne a sad imam stariji zvucni cip i moram to trpit, al tako ti je to)

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Smrt
    Ajd ti ljepo napisi ovdi specifikaciju cijele konfiguracije (kuciste i napajanje obavezno).
    Evo, prepisujem tocno s ponude:
    Maticna: P5GD1 PRO Intel 915P, FSB 800, 4xDDR/400 dual channel, PCI-Ex16, Gigabit LAN, 8 channel audio
    Procesor: Pentium 4 3.0 GHz, 2MB, 800 Mhz S775 BOX P4-630
    Memorija: Kingston DDR 512 Mb DDR400 DUAL CHANNEL
    Hladnjaci: Titan TFD-9225M12S za kućište 92x92x25.4 mm, w.2 SLV, DC12V
    Kućište: Jepuiter MJC-F400W - MSI MIDI TOWER, SECC METAL, USB 2.0, audio in out, napajanje 400 W s 12cm ventilatorom, EMI filteri, SATA, PCI-E I P4 12 V konektori, kombo konektora sa 24 na 20 pin, WIND PIPE (izlazni tunel na unutarnjoj bocnoj straniciu kucista)
    Graficka: Radeon Sapphire x800GTO, 256 Mb
    FDD: FDD 1.44 Mb, 3.5
    Hard disc: Caviar 80 GB, WD800JD, serial ATA, 8 Mb cache, 7200 rpm

Jel to to?

= Citat = Izvorno postao Smrt
    Ljechenje:
    Instalirat na frishko win (postojeche), ostavit samo win, ne instaliravat nist od programa, ne instaliravat periferiju (printer, skener, itd), instalirat najnovije drivere za komponente (ne one kaj su dosli s CDjima, neg full nove s neta skinut), raditi s time jedno vrijeme; ak se komp restarta za to vrijeme, znaci nie problem u aplkacijama.
    Problem je sta ove windowse nemamo, to je lik stavio, kad se prvi put poceo gasit on ga je odnio, kao prasinu pobrisao s ventilatora (koja se josa nije stigla ni nakupit) i stavio nove windowse. Sad, jedino im mogu stavit normalne pa vidjet...ili odma njemu dat, zvali smo ga i sere da je do virusa ili temperature, al ne vjerujem sad, jel jucer smo ga pratili cijeli dan i nije se ugasio ni jednom ni na najvisoj dozegnutoj temperaturi, a danas se resetirao cim smo ga upalili, nismo ni vidli desktop, i onda ga upalim i minuta prode i opet....Covjece, bajke pisem... Bdw, hvala svima koji se trude
    Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...

Registered User
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    -=[G600-N95v2]=-
    Operater
    -=[Tele_v2]=-
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jedino sta mogu misliti da je stvar u elektrostatici.

Ka bih ga rastavio cijelog i ponovo komad po komad. Pred sarafcice stavit navijak koji nije antistatican.

Do sam vidio kod loseg sastavljanja kompa ili prasine iza maticne. Jer zna se desiti da se ne pazi kod navijaka i Flopy-a ali bo sve ovisi i o kucistu onda je MBO i to definitivno MBO.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran250 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    MT11i
    Operater
    BHmobile
    Godina
    35
    Bodovi
    13.540
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moze li biti virus?
    Zadnji uredio Ico86 : 11-10-2006 u 23:23

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A kaj se ne bi da je virus gasio prema nekom redu? Jer zna se desit da se ne gasi po tjedan dana i onda u jednom danu par puta...
    Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    LG Optimus P350
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao user_name
    Evo, prepisujem tocno s ponude:
    Maticna: P5GD1 PRO Intel 915P, FSB 800, 4xDDR/400 dual channel, PCI-Ex16, Gigabit LAN, 8 channel audio
    Procesor: Pentium 4 3.0 GHz, 2MB, 800 Mhz S775 BOX P4-630
    Memorija: Kingston DDR 512 Mb DDR400 DUAL CHANNEL
    Hladnjaci: Titan TFD-9225M12S za kućište 92x92x25.4 mm, w.2 SLV, DC12V
    Kućište: Jepuiter MJC-F400W - MSI MIDI TOWER, SECC METAL, USB 2.0, audio in out, napajanje 400 W s 12cm ventilatorom, EMI filteri, SATA, PCI-E I P4 12 V konektori, kombo konektora sa 24 na 20 pin, WIND PIPE (izlazni tunel na unutarnjoj bocnoj straniciu kucista)
    Graficka: Radeon Sapphire x800GTO, 256 Mb
    FDD: FDD 1.44 Mb, 3.5
    Hard disc: Caviar 80 GB, WD800JD, serial ATA, 8 Mb cache, 7200 rpm
    E ovak, jedino kaj me tu bode u oci je kuciste, e sad, probo sam to nac na netu al bogami ne postoji, jel to lik krivo napiso, il je tipfeler kad si ti pisala nebitno.
    Ono kaj mozes provjeriti je sljedece, pogledaj dal je s maticnom plocom doso kakav CD, dal na tom CDju imas neki softweric koji mjeri onodosno ocitava voltazu na kompu, on bi moro imat koje su granice dobre za pojedine voltaze.
    Ak su ti voltaze u granicama onda fakat vise neznam kaj bi moglo biti, ak nisu (ak samo jedna nie) onda je stvar u napajanju, te bi trebalo kupiti drugo napajanje.
    Eh sad moguce da i nie napjajanje vec ko zna neka komponenta, za kaj bi ipak lik trebo provjeriti sve i posloziti to kak bog zapoveda.

Neznam zake ljudi kupuju kompove od "likova" kad ih takvi kompovi skuplje koshtaju.
    Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
    Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jupiter je trebalo pisat, ak se dobro sjecam.
    A lik je poslovni kolega kojem se vjerovalo, prvo sta se desilo je bio Celeron procesor umjesto Pentiuma, onda je jos tvrdio da je to ista stvar, cak da Celeron radi bolje u igricama (grrrr). A sad, ovaj problem kad se pojavio, tvrdio je da su pokupili virus, odneso ga (kao napravio im uslugu) i stavio nove windowse. No, ocito nije bio u tome problem, pa sam ja htijela otkrit sve mogucnosti da on kad ga nazove ne moze radit budalu od njega, jer naravno, prvo je reko da je virus, pa temperatura, pa kad mu je reko da smo to sve provjerili i da ak ne popravi da mu vraca komp, onda je reko dobro, mozda je memorija, provjerit cu. Ma kreten, naravno da nam je svima zao sad, al sta se moze, izgleda da nikom nemres vjeroat...Eto, hvala svima

Dodatak: Nemoj u cijelosti citirati predhodnu poruku, ili najbolje, nemoj je uopce citirati, samo postavi reply... citira se neciji post ako on nije iznad tvog... a zelis se obratit doticnoj osobi... Krompirko
    Zadnji uredio Krompirko : 12-10-2006 u 00:48

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Slične teme

1. Glavobolja i povisena temperatura
    By Black_Hawk in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 22
    Posljednji post: 08-10-2006, 16:11
  2. Temperatura procesora
    By >>RENEGADE<< in forum Stolna računala
    Odgovora: 18
    Posljednji post: 24-05-2006, 18:01
  3. pentium na 5Ghz