Okej polako.Jel kabel SonyEricssonov?Ja sam imao toga pa bi ti mogao pomoći
Raja pomoc neophodna ! ! ! Imam T610... nabavio sam data kabal... pokusavam da uspostavim konekciju izmedju tT610 i PC-a... ne uspijeva!!!! downloadao sam odgovarajuci software. PC raspoznaje data kabal.... ali mi se u mobitelu samo ispisuje poruka "optimizirano punjenje" kad pokrenem bilo koji software za prebacivanje podataka... Fakticki T610 ne raspoznaje data kabal i racunar... da li treba nesto podesiti u mobitelu il koji ...c??? molim vas pomozite sto je prije moguce!!!
Okej polako.Jel kabel SonyEricssonov?Ja sam imao toga pa bi ti mogao pomoći
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Idiotsko pitanje.Sigurno je.Jesi li instaliro softwer sa cd-a koji si dobio sa 610-icom?Važan je Sony Ericsson Image Editor. (kak su pokvareni,daju cd s mobitelom a ne kabel.Mislim što će mi cd bez kabela)
Nisam upućen jel' to USB ili serijski kabel...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
ja sam imo t68i i samo problemi s kablom,ali zato IrDa zakon,vjeruj [reko mi WB]![]()
Ako si gladan pojedi nesto
Irda je zakon,to stoji
@dmi postoji i usb i serijski.Ja sam imo serijski a ady bi se trebao izjasniti
Zadnji uredio Hrc : 01-11-2003 u 22:04
...to i čekam jer svaki kabel drugi problem...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
SE t610 i data kabel nikako nemogu zajedno,neradi ni sa original kabelom,ostajem vjeran BLUETOOTH vezi
dario_mobifreak
Pa to je svakako bolje.Ili irda
Ja sa tim programima ca cd-a nemogu uspostaviti vezu sa mob niti sa BT.
Ali komunikacija sa komp i mob štima tako da sam i bez tih programa mogao staviti/skinuti na mob šta god sam htio
Tko rano rani, rano dan zajebe!
da uspostaviš vezu između pc-a i t610 preko BT veze trebaš samo instalirati BT,ja sam barem tako napravio i sam i je našao mob i foldere od moba
dario_mobifreak
Pitanje: postoji li software sa slanje multimedije putem infracevene veze sa kompa na mob? I gdje se moze skinut. Treba mi za T 610.
Nekad sam bio ljudsko bice, a onda sam kupio modem...
evo copy pasteam kad već svugdje pitaš isto:
u principu ne treba ti program, dovoljni su windowsi. Ovako: klikni na temu/sličicu/melodiju koju želiš poslati na mob DESNIM gumbom miša - otvore se opcije i ti odi na 'sedn to', a zatim izaberi i klikni na 'infrared recipient'. Naravno, na t610 mora biti uključen IrDA i moraju se komp i telefon gledati prije nego sve ovo izvedeš... (IrDA na kompu bi trebao biti stalno upaljen po defaultu (tako je meni), pa će odmah prepoznati telefon čim mu ga približiš s upaljeni IrDA-om).
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
A ako šalješ sliku pojavit će se na desktopu
Gdje se može naći najeftiniji (a da je kvalitetan) BT adapter?
ja sam zakon, a pitam se što ste vi?
ve-mil
ca 200kn
Tko rano rani, rano dan zajebe!
sta ve-mil? objasni
sony mp30- mp3, pojacalo 2x300w, subwoffer rockford-fosgate(40cm) 300w sinusa -only for fanatics
ve-mil je firma koja to (među ostalim) prodaje...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
probao sam i ja al to ne radi jer kabel ti vrijedi ili samo kod downloada ili uploada neznam tocno tj kabel za taj mo ne radi!Irda s druge strane je jedino sredstvo s kojim s povezes s kompom
![]()
D.G.
a kakva je razlika između infracrvene koja ide na matičnu i one koja ide na Usb?![]()
stavi softver sa cd-a i odi na win update i dat ce ti drivere koji ti trebaju i to je to
Čovječe, gdje si ti ovu temu iskopao, staru više od pola godine...
Bookmarks