e50 je jako los izbor !
fon je dosta spor, joystick je los, a i nema jos uvijek dosta programa..
bolji ti je izbor n70, n72...
e50 je jako los izbor !
fon je dosta spor, joystick je los, a i nema jos uvijek dosta programa..
bolji ti je izbor n70, n72...
RoBee
Uzmi si N70, to ti je provjeren proizvod osim ako ne patiš da uvijek imaš najnovije uređaje.
MA UOPĆE NE PATIM ZA MOBITELIMA. OVO ŠTO SADA IMAM (MOB) JE SMIJEŠNO, BAŠ BI MI TREBALO NEŠTO ZA POSAO. JEDINI NEDOSTATAK MI JE BILO TO ŠTO NEMA RADIO. ALI KAKO NEKI OD VAS GOVORE, A I MNOGI KOJI SU GA IMALI, MOB I NIJE NEKI HIT!? E SADA SAM, KAŽU DA JE SPOR, DA BLOKIRA, BATERIJA SLABA (NI BLIZU SPECIFIKACIJAMA). TU GDJE TRENUTNO ŽIVIM NEMA NIKAKVA TRGOVINA DI BI MOB EVENTUALNO BIO NA STRUJI DA GA TESTIRAM.www.phonearena.com - ZA SADA JEDINO ŠTO DONOSI DETALJNIJE PODATKE.
neznam ništa
Pazi ovako jednu stvar ja osobno bi ga uzeo zato što ima kao osnovno: BT,dva velika stereo 3D zvučnika(15mm x 11mm) i prekrasan ekran velike rezolucije sa izmjenjivim temama a da ne spominjem proširivu memoriju.
Samo mi nije baš jasno dali je klasični radio ili putem net-a?!?
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Klasican je stereo radio, a ekran nije bas sjajan. Dobar je sto se tice ostrine slike, ali je dosta malih dimenzija za symbian. Malo su cak promjenili meni zbog toga, bolji mi je klasicni.Izvorno postao Vuki
Strašno me zanima dali je glasan kod zvona i sms-a ??
Dali je recimo glasniji od motorole V3 ili tiši; zasigurno je glasniji od N6600![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Izvorno postao Vuki
Pa trebao bi biti glasniji, ipak su to dva zvucnika, ali opet meni je i onaj jedan na 6630 preglasan na max.
kao sms-a nije glasan...kod zvona tek nakon 5 sekundi...mene smeta na mobu što užasno lako ulazi prašina kroz zvučnik do ekrana...
Bookmarks