osim virtual duba, možeš probat i sa windows movie makerom, koji se naravno sastavni dio windowsa i dosta je jednostavan, samo dovlačiš male fileove, on ih sam spaja.
osim virtual duba, možeš probat i sa windows movie makerom, koji se naravno sastavni dio windowsa i dosta je jednostavan, samo dovlačiš male fileove, on ih sam spaja.
Pa treba mu 100 minutaIzvorno postao zerobravo
! all video joiner bi 2 puta prije bio gotov, pa zašto mu treba tak puno šta radi?
pitaj billaIzvorno postao alex1
a koliko ti njih spajaš, meni je uredno spojio 2 file na 700 mb za vrlo kratko vrijeme.
pa jedno 6 filmica, svaki po 100mb.Izvorno postao zerobravo
VirtualDubModom možeš, ali prije snimanja odaberi Direct Stream Copy i samo dodavaj, a možeš i Easy Video Joinerom. U oba slučaja bi trebalo bit gotovo za par min.
Kak sa Virtual Dubom, nešto sam probavao, ali ništa, zapravo kak odabrati sve filmice koje hoću spojiti.Izvorno postao domy_os
Bitno je da veličina slike u svim filmovima bude jednaka kao i codec, frame rate,... Kad to štima, otvoriš prvi, slider dole pomakneš na kraj, File -> Append segment pa otvoriš drugi, opet pomakneš na kraj itd. Na kraju u izborniku Video odabereš Direct Stream Copy i snimiš.
Bookmarks