vidjet cemo
Vidjet cemo
Vidjet cemo
Usporedba je malo nezahvalna ali sto mislite tko ce se vise prodavati,Nokia 6600 ili Sonyericsson P900?
Only a fool trusts his life to a weapon!
vidjet cemo
p900
a jeb* ga sad!jel pitaš koji je bolji ili koji će se više prodavat?to nije ista stvar i nije točno da ako se jedan više prodaje,da je i bolji.moje mišljenje je da je p900 bolji.puno bolji.i kakva ti je to anketa?mislim,stvarno...
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
P900 (ipak je SE)...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
p900 ce biti puuno bolji,ali ce se slabije prodavat od Njoke zbog svoje velike cijene
Ako si gladan pojedi nesto
P900
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
P900 - bolji ; 6600 - lijepši
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
P900
P900 - bolji i lijepši
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ima ikakve veze kaj je SE????![]()
A kolke će bit cijene?
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
A zašto su izbori samo na "vidjet ćemo" i "vidjet ćemo"? BTW. glasao sam za donji "vidjet ćemo"6600 je preširok (probao sam) pa je ipak P900
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
SE p900
Hell Ain't A Bad Place To Be
Bookmarks