DEFINITIVNO MPX220!!!!Izvorno postao Renata-Sopek
MPX200 JE DVIJE GODINE STARIJI MODEL BEZ KAMERE I NJE NEMA NOVE ZA KUPITI VEĆ DUGO..DUGO...
DEFINITIVNO MPX220!!!!Izvorno postao Renata-Sopek
MPX200 JE DVIJE GODINE STARIJI MODEL BEZ KAMERE I NJE NEMA NOVE ZA KUPITI VEĆ DUGO..DUGO...
Kako Kome,da preformuliram..ako ti ne treba smeće od kamere kakvu ima mpx220(najgora kamera među mobitelima)..i naravno ako ti ne treba bluetooth..onda češ savršeno biti zadovoljan s mpx200...koje me dobro služi već dvije godine..možda češ ju naći za oko 500 kuna polovnu..uglavnom sve ovisi što tražiš na određenom mobu i naravno cijena..pozdrav![]()
Johnny
uopste nije stvar do kamere, problem je u driverima za istu, ako nekim slucajem izadje neki prog koji ce to resiti mob ce se preporoditi..ako ti ne treba smeće od kamere kakvu ima mpx220
pozdrav!
eo da ne otvaram topic pa cu ovdje.
shebale mi se opcije na mobu... tj. kad god pokušam uc u bilo sta od settingsa pise "This settings could not be opened". tak da nemogu ni sat, ni zvono, ni bluetooth uključit... baš ništ što je tamo. jel zna mozd kako to rijesit osim reinstalacije wina?
a ak bas nema drugog osim reinstalacije wina onda mi barem recite kako da instaliram tone setter.
hvala
Samsung D900 Ultra Edition 12.9 + Micro SD 1 GB
Hard reset - pritisni i drzi plavu tipku i tipku za paljenje(zajedno) nekoliko sekundi pojavit ce ti se ekran na kojem pise dali zelis napraviti hard reset.Izvorno postao $DJ DYX$
To probaj.
tone setter-> skinuo si ga sa intereneta? ako jesi i ako ti je ekstenzija .CAB onda kopiraj negdje u mob ili karticu i pokreni u mobu sa nekim file menagerom.
Motorola v50->v51->v300->e398->mpx220(treba popravak) and v3i->Samsung SGH-D600->Sony Ericsson K800i->C510i->HTC Desire->One X
eto, problem riješen. Tome mi je još na msn-u objasnio neke stvari tak da big up for you. svaka čast.
Samsung D900 Ultra Edition 12.9 + Micro SD 1 GB
Bookmarks