A,kako ste upali u mobil?
A,kako ste upali u mobil?
Čuo sam da se jedino pajserom može... :![]()
[quote author=Daniel_Morales link=board=news;num=1027100286;start=0#0 date=07/19/02 u 19:38:06]A,kako ste upali u mobil?[/quote]
bilo bi pozeljno dokazati svoje znanje (web stranice, usenet), i onda imas sanse za ponudu za posao
a dio su infomaticki novinari i tk strucnjaci prekvalificirani
pa.. ustvari ono što je jsp_m rekao stoji... i zaluđenost, barem do neke mjere, tim tehnologijama koje se pojavljuju i to.... interes (za tematiku koju ne pokrivaju postojeći novinari), istraživanje i kemijanje
osobno, počeo sam surađivati prvog ljeta nakon godinu dana izlaženja... došlo je do promjena u cijeloj redakciji tako da sam poceo u trenutku kad je trebalo novih ljudi, a taman sam i faks upisao.. tako nekako počeo sam se interesirati za sve to, i nekako se poklopilo kako sam se upoznao s mobilnim telefonima u to vrijeme... i sad sam dogurao skoro do dvije godine u mobilu, zgodne stvari naučio, i dvojica su samo od mene dulje u redakciji a paradoxxxalno mi je kaj sam još uvijek najmlađi od svih![]()
8)
[tt][/tt]meni tata sriktal posao tam prek veze odnosno dal je zzapanu i još nekima lovu (oko soma svakom)pa sad tam nosim poštu i perem zahode i baš mi je super,a rekli su mi i da ču sljedeće godine delat i za plaču
![]()
![]()
i da će mi pokazati neki mobitel i pustit me da telefoniram
![]()
dobar grah daleko se čuje
[quote author=kakav_nered link=board=news;num=1027100286;start=0#4 date=08/02/02 u 22:54:40][tt][/tt]meni tata sriktal posao tam prek veze odnosno dal je zzapanu i još nekima lovu (oko soma svakom)[/quote]tata ti zriktal... kak si ti nesposoban si sam nać posel, to je za nemrešbolivit
8)
hm... još samo da naučiš moj nick pisat ispravno.. pod hitno![]()
![]()
![]()
![]()
[quote author=kakav_nered link=board=news;num=1027100286;start=0#4 date=08/02/02 u 22:54:40][tt][/tt]meni tata sriktal posao tam prek veze odnosno dal je zzapanu i još nekima lovu (oko soma svakom)pa sad tam nosim poštu i perem zahode i baš mi je super,a rekli su mi i da ču sljedeće godine delat i za plaču
![]()
![]()
i da će mi pokazati neki mobitel i pustit me da telefoniram
[/quote]
mora da je tatta puno platio da budes na takvoj poziciji
![]()
Ma to je super poso! Testiraš mobitele i laptope.Zakon!!!!11
A kolika je plaća? :
![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
hehe
ipak se ne moze imati i posao iz snova i jos za to biti placen.. :-X
Vidi ti njega, on bi jos i novce ![]()
![]()
![]()
ma fučkaš nofce svaka budala zna s nofcima![]()
hajde da ozivim ovaj thread.. je li tko uspio trudom sa foruma doci do Mobila? znam da je obrnuto islo ...![]()
Pa naravno, šansa uvijek postoji. Pogotovo ako se baviš nekakvim egzaktnijim dijelom mobilne tehnologije.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Pa gdje ste samo iscupali ovaj thread!
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
A kaj ga ti sad kenjash. Pa dosta se forumasa s nama (kvaziMobilovcima) naslo (to kaj tebe zena ne pusti ne daje ti za pravo dizat frku na forumuIzvorno postao RSRRCTDjsp_m
)
A i WBja smo nasli jednom ispod savskog mosta nakon forumske pijanke i onda je prvo pitanje bilo "Oces radit za Mobil" a tek kasnije " ko te sve silovao nocas" , "gdje zivis" i tako to.
Dakle mnogi su stigli do Mobila, a jedini ja obrnuto![]()
odmetnikIzvorno postao KaKaV NeReD
![]()
Bookmarks