ja dajem glas za Qtek iako E61 ima mrcinu od baterije
ja dajem glas za Qtek iako E61 ima mrcinu od baterije
dajem glas njoki,vario je prespor,kamera neupotrebljiva i debeli...koristio sam ga i nije ništa posebno,ali kažem jako ,ali jako je spor...![]()
@marko6630
Tvoj savjet sam ovdje cekaoKamera mi nije vazna, no zao mi je sto ne postoji bar opcionalna VGA kamera (one gluposti preko pop porta ne racunam).
Nego, kakva je programska podrska za novi OS? Jel valja sto .doc editor i dal ima barem engleski spellchecker?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Gle, programska podrška nije izvanredna, al se poboljšava iz dana u dan. Nažalost, još nema FExplorera, al imaš puno korisnih aplikacija kao Worldmate, AgileMessenger, podcast aplikacije, TomTom mape, Supernintendo emulator, unzip aplikacije; uostalom, prostudiraj situaciju malo na dotsisu, imaš tamo podforum za 9.1. Word editor, u kombinaciji sa tipkovnicom je odlična stvar, ali nema spellchecker. Sheet i ptt edtor su stvarno dobri.Izvorno postao rospaya
Testis unnus, testis nullus!
Jos samo par pitanja; jel bi mi mogao napisati koliko kvalitetno se radi sa internet related stvarima: IM, e-mail i web? Zanima me dal cu bolje proci sa PPC-om ili S60 na ovom podrucju. Hvala...Izvorno postao marko6630
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Agile Messenger radi odlično, novi Nokijin web browser me je oduševio, pogotovo mini-map mode, skrolanje po stranici je vrlo jednostavno, i stranice se prilično brzo učitavaju. Ja preko WLANa skidam mailove (sa attachmentima) sa Gmaila, i to sve radi bez problema, pogotovo u kombinaciji sa unzip aplikacijom za otpakiravanje attachmenta. Kako nikad nisam ozbiljnije koristio PPC, bojim se da ti ne mogu odgovoriti na drugo pitanje.Izvorno postao rospaya
Testis unnus, testis nullus!
Hvala, vjerojatno cu uzeti E61.
www.gadgethive.com
Bookmarks