uzeo bih motorolu bez razmisljanja.
E sad, vidim da su im cijene tu i tu, odnosno nova L7 800kn, a 6230i stara 6 mj.
850 kn. Neznam sta bi bio best buy. L7 ima sve ak malo bolje pogledas, osim slabije kamere,a i puno je ljepsi i tanji, dok je nokia starija,i koje su njene prednosti? Vas izbor bi bio......
M R Z I M .T..Com
uzeo bih motorolu bez razmisljanja.
Motorola mi je nekako bolja, cvrsca, noviji je mob, ali minus su slusalice(ako ga mislis koristiti kao mp3 player) jer ih moras posebno kupiti za 150 kn i tipkovnica na koju se treba malo naviknuti.. Nokia ima nesto bolju kameru, jeftinije memorijske kartice i vjerovatno slusalice dobijes uz mob, te FM radio. I naravno intuitivnost menija je na strani Nokie. Oba moba mozes koristiti i kao USB disk, ako imas data kablove za njih. Naravno brzina prijenosa im nije vrlina.
Izbor... Hmmm motorola
ma L7![]()
6230i ima bolju kameru,slike na ekranu izgledaju fantasticno a l7 mi nije legla i nebih ti ju nikako predlozio
6230i je bolji izbor.sve je bolje odradjeno i moja preporuka je nokia.
L7 definitvno!!![]()
6230i puno bolji.Motorole sam imao i nikad nisam bio zadovoljan. Jedina mana 6230i ti je slaba baterija, odnosno ekran guta bateriju ko beba čokolino.
što se tiće memoriskih kartica , nisu ni microSD više skupe , u feniksu ih ima po 160 kn za 512 mb.... i definitivno L7 , ja sam zamjenio 6230i za novu L7 i dao još 100kn nadoplate , iskreno dao bih i 200kn da me frajer još tražio jer je daleko kvalitetnije napravljen mob , ima bolji "sharp" -ov ekran , stabilniji soft....
6230i bi ja itzabrao.
-bolja slika
-bolja kamera
- radio
-manji mobitel
- nokia je
- brz je
- jeftinije kartice
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
sto se tice kvalitete ne bih se slozio da je l7 kvalitetniji od 6230i
6230i sam imao i jako mi se svidio
l7 sam koristio i imao sam osjecaj kao da cu ga potrgati nekako sve mi je bilo nesigurno napravljeno (takav osjecaj) i tipkovnica me uopce nije dojmila
moj glas za 6230i![]()
Mislim da su ti svi manje vise naveli prednosti i mane i jednog i drugog mobitela ako ih vec nisi sam znao.
Moj savjet ti je da prošećeš do nekog mjesta gdje imaju oba mobitela u ponudi pa ih malo sam prouci, a ako uspijes zicat da stavis karticu unutra bilo bi odlicno. Mislim da su mobiteli tu negdje po karakteristikama, pa izbor ovisi ili o tome koji ti se dizajnom vise svidja ili koji ti je software drazi. Mislim da su i dizajn i software osobna stvar i nekom za nijansu vise pase jedno, a nekom drugo. To jednostavno ovisi o tebi i nema smisla povoditi se za ljudima koji tvrde da je soft na Nokia telefonima nesto najbolje sto je ikad izumljeno. Npr. mom ocu je motorolin software daleko razumljiviji od bilo kojeg njokinog, meni je drazi SE, a hrpa ljudi tvrdi da je nokia soft najbolji...
Ako moram glasat... Buduci da imas 17 godina i cool faktor je vazniji od "poslovnih" mogućnosti onda glasam za L7
Heh,dosad najbolji savjet...... Uostalom, kad bolje pogledam, i da gledam poslovne mogucnosti, uzeo bih symbiana bez razmisljanja, sto i hocu pri upisu na fax. Odluka je pala. Motorola L7, samo ako jos netko zna koliko kosta 1gb kartica za nju. Nikad jos nisam imao motorolu kao svoj mobitel,tak da, ili ce me razocarat ili odusevit.Izvorno postao dorian_gray
P.S. Xianfu, jbg, nista od one 6230i![]()
M R Z I M .T..Com
1 gb kartica ti dodje nekih 350 kn, u Feniks kompjuterima. Izbor ti je sigurno dobar, jedino je sad stvar tebe kako ces se naviknuti na Moto software.
P.S. Nije bed za 6230, vec ce ona naci novog vlasnika.![]()
ispravna odluka!![]()
topic![]()
M R Z I M .T..Com
Bookmarks