zasto??...ja sam mislio nastaviti tradiciju ici svake godine (vec par godina u nazad)
ali cini mi se da ove god necu![]()
Međunarodni sajam informacijske tehnologije, telekomunikacije i novih medija Info 2006 koji se trebao održati na Zagrebačkom velesajmu od 7. do 11. studenog, neće se održati zbog nedovoljnog zanimanja ICT tržišta, izvijestili su sa ZV-a napominjući kako je to prvi put da se otkazuje neki sajam.
Istaknuli su i kako su kao organizatori sajma te u suradnji s pokroviteljima i partnerima Ministarstvom mora, turizma, prometa i razvitka, Središnjim državnim uredom za e-Hrvatsku te gradom Zagrebom uložili znatne napore u pripremu i realizaciju ovogodišnje priredbe.
No, na ZV-u će se održati konferencije i stručne radionice koje su bile predviđene za održavanje uz sajam, kao i Start up Forum koji ZV i Fakultet elektrotehnike i računarstva organiziraju u cilju poticanja poduzetništva među mladima.
Kako su izvijestili sa ZV-a, u navedenom terminu od 7. do 11. studenog održat će se sajamske priredbe Interliber (28. međunarodni sajam knjiga) i Educa plus (4. izložba cjeloživotnog učenja i razvoja ljudskih potencijala).
(Hina)
zasto??...ja sam mislio nastaviti tradiciju ici svake godine (vec par godina u nazad)
ali cini mi se da ove god necu![]()
baš šteta, nebi rekao da će biti i sljedeće godine![]()
Neznam od kad je taj podatak, ali evo podatka da će ipak biti održan Info (u promjenjenom obliku): http://www.net.hr/tehnoklik/page/200...6/0326006.html
Da... baš šteta... nešto sam pročito u jučerašnjem Jutarnjem o tome...
A baš sam imo namjeru skoknut i vidjet šta ima novo...![]()
EDIT: sad vidjeh post od Dark-a... Sao što to ziher neće biti ko prijašnjih godina...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
http://www.poslovni.hr/23856.aspxIzvorno postao Dark
nadam se da je tvoj članak točaniji od mog![]()
kome sad da vjerujem?
![]()
Pogledaj redoslijed objavljivanja pa zaključi sam. Ili malo pričekaj, kod nas je obično never ending story
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
oba clanka su objavljena 6.10.
pricekat cu jos malo,jel sam bas zagrijan za INFO.
joj mora biti! ja idem s školom pa oću ić![]()
ja sam prestao ić ima već 3 god ma dosadno je... ovo im je ušteda novca ako ništa
Seriously?
Gledaj pažljivijeIzvorno postao kiki1989
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
znači nakraji će ga biti??
izgleda da će ipak biti i info:
http://www.zv.hr/sajmovi/400/index_hr.html
ne znam jesam li ja to krivo shvatila ili su odsad besplatne ulaznice za sava tri dijela sajma, a ne samo za interliber?![]()
Realizaciju projekta ćemo nastojati maksimalno približiti upravo navedenoj tržišnoj niši te povećati posjećenost spajanjem sve tri izložbe INFO DANI - INTERLIBER- EDUCA PLUS u cjelinu uz slobodan ulaz za posjetitelje sve dane trajanja sajmskih manifestacija.
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
nije bilo baš pretjerano INFO bilo je par štandova a sve ostalo je bilo Interliber što se tiče mobila mogu vas pohvalit tamo smo gledali neke časpopise sliko sam se čak sa hostesama i sliku su mi izradili odma tamo a da nisam ni tražio![]()
Bookmarks