ja koristim bitlord i nisam nikad imao problema s njim![]()
Pokusavam skinuti nekakav film s bit cometom ali mi se brzina nikako ne penje iznad 30 kBps, za taj torrent pise da ima 3625 seedera i 7256 downloadera , te je health pun do kraja. Kakav god fajl da probam skinuti meni nece iznad te brzine skidati, a prije sam isto skidao i islo mi je i do 110 kBps. U opcijama mi je namjesteno brzina Downloada i brzina uploada na neogranicenu.
Sta bi mogao biti uzrok "sporog" skidanja?????
ja koristim bitlord i nisam nikad imao problema s njim![]()
Ja sada skidam Flight 93 sa punih 90 KBt/s
Ali sve ovisi koliko pers moze dobiti i koliko ti sam dajes uplod za share.
Preporujum ti da tu upload bude 6 Kbt/s tako ti barem brzina ide iznad 45.
to sto pise da ima toliko seedera zaboravi jer ti nikad neces bit spojen na njih sve nego na nekih stotinjak..zapravo*ovisi*sve.. a i to moze problem sto ima 3-4 puta vise leechera. i pusti ga da skida..brzina ce se dizati.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Meni je prije uvijek islo i do 110 kBps , a upload sam ogranicio na 1 kBps, a cudno mi je da sve torrente tako skida , nije samo jedan. Sta god da namjestim skida mi 20kBps.
evo ja sam sad stavila upload na 6 Kb/s i skidam s 92 Kb/s. LUDILO!!!Izvorno postao exotica
![]()
prije sam imala na 4 Kb/s i nikada mi brzina skidanja nije prelazila 45. tnx exotica![]()
edit... prešlo je stotku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
nema veze kaj ima 3000 seedera, jer nisi sam koji vadi od njih (ima vas 7 tisuča), 3000seedera na 7000 leechera ti je isto ko i 3 seedera na 7 leechera
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Upload limitiraj na 50%, znači ako imaš 192 kb/s, pola je 96 kb/s = 12 kB/s.
nije to malo previše? neće mi to previše cuclati s obzirom da pazim na promet jer nemam flet?Izvorno postao domy_os
Za torrente je važno imati što veći upload, al opet ne prevelik da ti zaguši download (to vrijedi samo na DSL-u). Kad sam testirao taj odnos, malo preko polovice uploada se krene smanjivat download tak da je 50% nekako najbolje. Ako nemaš flat, smanjuj dok se ne krene smanjivat i download, al mislim da ti je 6-7 kB/s za upload dovoljno.
Evo sad sam poceo skidati football manager, uplosad/download mi je stavljeno na neograniceno. Krenulo mi skidat sa 100 kBps i skida do 1% i naglo padne brzina na 5kBps. Zasto??? to mi se desava na svim stvarima koje skidam
skidam s bitcometom već par dana jednu poveću fajlu. skinulo mi se do 97% i stalo. znam da trebam biti strpljiva i samo čekati, ali evo jučer i danas samo mi upload radi, download ništa![]()
kaj da napravim? megabajti cure a ja nemam flat![]()
Bookmarks