Evo vaše subjektivno mišljenje znači nema veze šta je meni važno nego šta je vama važno
7610
K750
Evo vaše subjektivno mišljenje znači nema veze šta je meni važno nego šta je vama važno
7610 samo zbog OS-a, K750 ima svaki vrebac na grani
7610, imao ga. NAjbolje mi je mobitel sjeo...nebih ga mijenjao da ga vrijeme (brzina softa i sl) nije pregazilo...
Još uvijek se nadam izlasku 7610i
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Imam dosta iskustva sa 7610, i mobitel mi uopće nije sjeo. Ne sviđa mi se dizajn, strašno je spor, a i kamera je srednja žalost. Uzeo bih K750.
Testis unnus, testis nullus!
K750 puno bolji po mom mišljenju i daleko noviji.7610 spada u klasike.
7610 zbog dizajna i zbog symbiana
Potpis, sve je symbian FAN rekao.Izvorno postao Symbian FAN
Trenutno koristim oba, i meni osobno se n7610 više sviđa. Software je malo sporiji, ali može se normalno koristiti ako nema hrpa aplikacija u pozadini.
K750 mi ostavlja dojam igračke, nema baš puno detaljnih opcija za podešavanje i jedino što mu daje prednost je bolja kamera i možda zvuk, ali ja ni jedno ni drugo ne koristim često.
ako ti nije bitna funkcionalnost(instaliranje raznih programa i takvih gluposti)preporucujem k750i(radio s RDS-om,2mpx kamera,irda,odlican stereo zvuk)
7610 je dosta zastarila,a nemre se mjerit sa kvalitetama ovih stvari koje sam naveo sa k750i.
Tak da svoj glas dajem Sony Ericssonu![]()
Bookmarks