probaj odnjet hard u frendov komp pa da vidis.ali da se sve obrisalo sa harda, to se nemoras bojat to sigurno nije.
Danas sam imao totalni krah sa windowsima,odjednom mi je sve zablokiralo samo sam mogao mrdati misem i winamp je nastavio sa radom jer je bio u upotrebi! Dobro ,restartirao sam no hard disca na kojim su bili win.. u biosu uopce nije bio prepoznat pa tako nije mogao ih niti pokrenuti???
Mislio sam da je disc crko,pa sam preko kompresora ispuhao prasinu koje i nije bilo mnogo te sam kontakt kablove prestekao i ponovno prespojio i pokrenuo wine koji su se ovaj put digli uz pomoc Acronisa i na moje zaprepastenje nije prepoznat drugi hard koji je pun muzike,programa,videa i tddd.
Pokrenuo sam Acronis za prepoznavanje harda koji je sredi stvar aliiiiiii
Ispraznio disc???
Ima li nacin da povratim sve na hard i zna li tko sta se uopce desilo???
probaj odnjet hard u frendov komp pa da vidis.ali da se sve obrisalo sa harda, to se nemoras bojat to sigurno nije.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Slažem se, meni više smrdi da je krepalo neš na matičnoj nego hard.
I probaj s drugim kabelom ako imaš rezervni![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Tja,sa harda je jos uvijek sve (Nepovratno???)nestalo probao sam sa sistem restore no dobivam eror za ovaj hard,ubacio sam zbog probe jedan folder na njega i on je tu mogu da ga upotrebljavam.
Spustio sam wine,ugasio racunalo i istekao kablove sa harda podigao te ponovio postupak i vadio bateriju sa maticnete ga opet prikljucio,podigao wine i opet isto -nema onog sto je bilo danas u podne??
nemoj nikakve dodatne điđebaje radit po hardu, nego upotrijebi neki program za izvlačenje podataka s harda
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
kazem, stavi hard u drugu masinu pa vidi.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Hocu ujutroIzvorno postao flOorKilla
probaj napravit image diska s norton goust-om možda upali
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Na zalost riknuo mi je hard i sve sa njim(Potvrdeno od strane servisa) star mjesec i pol kupljen u Zg-HgSpot
Bookmarks