Ovako, smrzava se i na exploreru i na firefoxu, osim toga, znao se smrznut kad nista nije otvoreno za vrijeme chatanja na msn-u npr., a i znala sam ga spojit i ostavit da svira muzika prek noci i ujutro ga obavezno nadem zablokirnog, a kad nije na netu radi cijelu noc bez problema. Mislim, istina je da se najcesce desi kad pootvaram vise stranica od jednom, al isto tako se ledi kad nista ne diram i duze ga ostavim upaljenog, tako da razlog ne bi smio bit u browseru.Izvorno postao Smrt
Sve konfiguracije za spajanje su namjestene na kompu od starog i na njemu je routher, na mom kompu je taj mali bezicni adapter koji od njega hvata signal, a ja samo moram skinut taj soft. koji sam dobila s njim (tj. skinula sam s neta novi, jer je prije pucala veza i pojavljivao se BS, a od kad sam ga skinula "samo" se ledi). Kad to skinem, on sam nade sve i spaja se odma (tj. sve sta trebam namjestit je onaj zastitni kljuc da mi se ne moze bilo ko spajat). Ja sad ne znam dal je to do tog softa ili do samog uredaja...Al cinjenica je da nisam imala nikakivih problema s kompom dok mi nisu prikljucili taj ADSL i to da stari nema nikakvih.Mislim ja bi trebala njih zvat naravno, al ne znam vise kaj da im kazem kad su mi uredaj promjenili, najrade bi da me spoje drugim nacinom, al ne znam jel to mogu trazitIzvorno postao Smrt
![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks