= Citat = Izvorno postao Smrt
Moze biti do softwareske greshke, ono tipa firefoxu fali neki plugin pa onda pocne to skidat, pa se negdi desi neki kurshljuz pa ondak crkne to u win.
S druge pak strane, jel ti se smrzava na odredjenim stranicama il nema veze na kojim? ono probaj se spojit na neke light stranice, koje nemaju nist od spec efekta vec samo obicni html, isto tak probaj ne pokretat stranice, vec se spoji na net i pokreni Emule, pa ak ti se s njim ne smrzava onda je problem ne u konekciji nego u preglednicima.
Ovako, smrzava se i na exploreru i na firefoxu, osim toga, znao se smrznut kad nista nije otvoreno za vrijeme chatanja na msn-u npr., a i znala sam ga spojit i ostavit da svira muzika prek noci i ujutro ga obavezno nadem zablokirnog, a kad nije na netu radi cijelu noc bez problema. Mislim, istina je da se najcesce desi kad pootvaram vise stranica od jednom, al isto tako se ledi kad nista ne diram i duze ga ostavim upaljenog, tako da razlog ne bi smio bit u browseru.

= Citat = Izvorno postao Smrt
E sad ono na kaj ja sumljam je nacin spajanja na net. Naime ak ti je conekcija slozena onak automatski prek Tcomovog autorun CDja, onda bi mogla imat problema zbog toga, jer frend isto ima tak slozeno pa mu se desavaju cudne stvari (smrzne mu se komp kad koristi Outlook Express).
Trebala bi imat slozenu konekciju prek Network Connections, onda bi trebalo raditi kak spada, ja iam tak slozeno i radi bez iakvih problema.
Sve konfiguracije za spajanje su namjestene na kompu od starog i na njemu je routher, na mom kompu je taj mali bezicni adapter koji od njega hvata signal, a ja samo moram skinut taj soft. koji sam dobila s njim (tj. skinula sam s neta novi, jer je prije pucala veza i pojavljivao se BS, a od kad sam ga skinula "samo" se ledi). Kad to skinem, on sam nade sve i spaja se odma (tj. sve sta trebam namjestit je onaj zastitni kljuc da mi se ne moze bilo ko spajat). Ja sad ne znam dal je to do tog softa ili do samog uredaja...Al cinjenica je da nisam imala nikakivih problema s kompom dok mi nisu prikljucili taj ADSL i to da stari nema nikakvih.Mislim ja bi trebala njih zvat naravno, al ne znam vise kaj da im kazem kad su mi uredaj promjenili, najrade bi da me spoje drugim nacinom, al ne znam jel to mogu trazit