Probaj sa StyleXP programom, themanje i mijenjane ikona, statup screenova, login screenova i cursora bez ikakvih problema.
Imao sam nekakvih problema sa promjenom teme u win xp.
Stavio sam onaj uxtheme patch i sve mi se za***lo. i sad imam samo onu klasicnu temu kao u win 98, a nemogu izbrisati one koje sam stavljao a nemogu ih ni postaviti. Dali ja mogu sve u vezi tema vratiti na pocetno kako je bilo kad sam instalirao windowse (bez system restora)
Probaj sa StyleXP programom, themanje i mijenjane ikona, statup screenova, login screenova i cursora bez ikakvih problema.
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Izvorno postao Black_Hawk
Ili probaj instalirati Autopatcher XP pa u njemu označi da se mogu mijenjat teme i nakon instalacije i restarta bi sve trebalo radit kako treba.
Provjereno od mene i radi jer sam imao isti problem.
ma meni sad samo treba da mi se vrati na pocetak (da imam samo onu osnovnu win xp temu i onu klasicnu), a ovih ostalih nemam izbrisao sam ih, a nemam ni one osnovne win xp nego samo onu klasicnu (kao u win 98)
U biti treba ti neko poslati standardnu XP Themu.
Ja sam si jednostavno po direktorijom otvorio folder za teme da iz settinga mogu mjenjat :
C:\WINDOWS\Resources\Themes
Ako hoce ja ti mogu standardnu themu poslati. Imam nesta slicnoj XP Theme.
Das mi mail i rjeseno.
Bookmarks