Izvorno postao fly_nan
dali ima nešto za t-mobile
p.s.:sad sam vidio da ubiti možeš poslati sa onog mravka samo 60 znakova na dan ili se možeš pretplatiti pa koliko hoćeš
Izvorno postao fly_nan
dali ima nešto za t-mobile
p.s.:sad sam vidio da ubiti možeš poslati sa onog mravka samo 60 znakova na dan ili se možeš pretplatiti pa koliko hoćeš
slackware user
ima i t-mobile sličnu spiku ko vip ali kod njih se mislim može poslati svega nekih 30-tak poruka mjesečno. ne znam da li ima neki program sličan ibizi za slanje preko t-mobilea.
ovo za mravka ne znam... ne koristim ga![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
nije program,ali je stranica.besplatni sms,a najbolje je šta za svaki sms može biti neko drugo ime pošiljaoca(npr.meni pošalješ i napišeš da si x,a nekom drugom pošalješ i napišeš da si y)
http://theSMSzone.com/?ref=faca
izgleda dobro ali se nemogu nikako registrirati stalno mi piše da se je već neko registrirao na taj brojIzvorno postao seha
slackware user
još nešto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
slackware user
SMS BOMB
SMS MOON
Pogledaj po free sms servis ili bomber-e ali rijetko da ces jednoga za nase podrucje naci!
ne razumijem te sta ti je to sms moon ili taj bomber, POJASNI MALOIzvorno postao exotica
![]()
![]()
![]()
slackware user
nemoj staviti hrvatsku kad se registriraš,jer ti to nije bitno,možeš staviti neku drugu državuIzvorno postao hack100
opet ništa, ali nema veze, dali ima još neštoIzvorno postao seha
![]()
![]()
![]()
![]()
slackware user
Izvorno postao seha
e a zakaj mene traže pare ak je besplatno??
prvo sam imo jedan kredit koji je otišo kad sam poslo prvu sms i za dalje me traže da kupim kredite?!
500 SMS credits for $65
200 SMS credits for $27
100 SMS credits for $14.80
50 SMS credits for $7.80
ja sam dobio besplatno 15 kredita,i još par njih za ljude kojima sam dao link za toIzvorno postao mobman
a čuj ja baš i nemam namjeru spamat uokolo tako daIzvorno postao seha
![]()
rađe potrošim 43 lipe na mobu
dobro,ako ti je spamanje govorenje frendovima za tu stranicu,onda ok
Bookmarks