Možeš, naravno. Skini negdje font (mislim da i kod mene ima jedan) za v3 - pazi da bude za v3, ne v3i - i flashaj mob.
Za provatak na "normalni" font reflash sa nekim LanguagePackom, i to je to.
Da li mogu naknadno ubaciti drugi font(SHX) u mob.
Možeš, naravno. Skini negdje font (mislim da i kod mene ima jedan) za v3 - pazi da bude za v3, ne v3i - i flashaj mob.
Za provatak na "normalni" font reflash sa nekim LanguagePackom, i to je to.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Znas neke stranice sa fontovima za v360
Ja ne znam stranice ali evo ti link za tahoma font za v360 & l7Izvorno postao tino1
LP ti je samo hr i eng.
Jednom prije sam stavljao neki pixel font pa mi je završio sa fail ali fala bogu da na mobu nije bilo posljedica pa sam zato pitao, i da,kada sam stavljao taj font koristio sam RSD,jučer sam stavljao drugi font preko RSD-a i opet fail,onda sam upalio Cyclone P2K Easy Tool 4.1 koji ima raspodjelu flash-a po ekstenzijama i prošlo je bez problema i font radi samo nemam hr jezik ali to je logično.
Ovisi zbog čega je fail... Kad se pakira novi fnt u SHX, nakon editiranja, trebalo bi podesiti i checksumove. Uglavnom, ti checksumi se ne slažu pa program javi fail ali na samom kraju flashanja, i font bude na mobu i sve radi OK.
Velim, ako je ta varijanta (a to se da vidjet po LOG fileu). Ako je nešto drug, na početku ili u sredini, onda je neka druga greška...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks