U T-mobilu mogu kupiti prepaid bon sa 1ookn na računu bez osobne i bez ikakvih podataka. A sad iz principa nedam kopiju rodnog lista.
U T-mobilu mogu kupiti prepaid bon sa 1ookn na računu bez osobne i bez ikakvih podataka. A sad iz principa nedam kopiju rodnog lista.
A čuj, valjda možeš sam procijenit koliko ti se isplati tjerat inat, ili želiš li stvarno prelazak na Tele2.
Skeptičan sam prema signalu u Tele2 a i nemaju MMS. Ali ipak reko odreću ću se toga radi cijene razgovora, ali na takav način ne. Definitivno sam odustao .
baš gledam rodni list koji također nema JMBG a sad čujem da navodno ni Domovnica više nema.
Bas glupost, probaj ih nazvati od kuce i objasniti situaciju,
jer su definitivno u zabludi kao i pola banaka i ostalih tvrtki gdje traze JMBG.
A i drzava je kriva za takvu situaciju.
A to da su te razljutili, pa i mene raspizdi kad hocu nekad poslati nekom sliku pa se sjetim da mamlazi jos nisu uveli GPRS, ali zato kad vidim cijene razgovora na vipu ili t-mobileu odmah se nekako smirim![]()
Mene covjek pri sklapanju ugovora za 2telca pitao jmbg posto ga nema na osobnoj ali sam mu ga izdiktirao jer znam na pamet i nije bilo nikakvih problema... Vec sam na par mjesta tak diktirao jmbg kad im je trabao i nikad nisam trebao pokazat ga na pismeno...
jao a kad sam ja kupovao u t-mobile-u nisam imao nikakve dokumente sobom, ni osobnu ni ništa sve mi je ostalo doma , reko sam svoje ime i prezime a za jmbg sam nazvo doma staru da mi reče....
ovisi kako na koga naletiš......
al definitivno je glupo ovo sta naša država malo ukida te jmbg-ove a malo ne jer svugdje te traže to..... bilo kakav važniji dokument ili ugovor...
al taj jmbg si podigni zbog sebe a ne zbog jednog tele2 jer nikad neznaš kad će ti opet trebat , pa ćeš opet imat sr*nja
ne vidim sto je tele2 ovdje kriv... netreba tako bacat krivicu na njih, sa ovakvim naslovom teme....
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks