Nije ti tu kriv Tele2, nego idiotska država i još idiotskija vlast koja je smislila tu glupost da JMBG skinu s osobnih.
Nije ti tu kriv Tele2, nego idiotska država i još idiotskija vlast koja je smislila tu glupost da JMBG skinu s osobnih.
Ne mogu vjerovati da ste i vi zaglavili za JMBG pa zar ne znate da osobna
iskaznica ima svoj broj (Identety card number) ili se pravite englezi!!
Dakle trgovcima i drugima osobama takve djelatnosti ne treba
ništa drugo predočiti nego njega!
A da u Tele2 ima mamlaza vidimo iz ovoga :throw:
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Je, ali probaj dignut kredit s tim brojem, mislim da ne ide.......
Nažalost i tamo ima tvrdoglavih mazgi koji se drže starih pravila ko pijan plota.Izvorno postao Drug Mile
A zašto onda postoji broj iskaznice??
Njega takođe nema duploga kao ni JMBG u Hrvatskih građana.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Opet se sve svodi na zbrku koja je uzrokovana glupošču države.
U T-mobilu mogu kupiti prepaid bon sa 1ookn na računu bez osobne i bez ikakvih podataka. A sad iz principa nedam kopiju rodnog lista.
A čuj, valjda možeš sam procijenit koliko ti se isplati tjerat inat, ili želiš li stvarno prelazak na Tele2.
Skeptičan sam prema signalu u Tele2 a i nemaju MMS. Ali ipak reko odreću ću se toga radi cijene razgovora, ali na takav način ne. Definitivno sam odustao .
Da... Ovo stoji i s tim se slažem...Izvorno postao Vuki
Da, i ovo potpisujem...Izvorno postao Drug Mile
Ali tu je kriv i Tele2... Ja isto imam novu osobnu, putovnicu i vozacku i nigdje JMBG...
Ali kad sam produživao ugovor u T-mobilu bilo mi je dosta predočiti osobnu iskaznicu i punemoć na kojoj piše moje ime i prezime i broj osobne i pečat od firme (jer sam poslovni korisnik,al nisam vlasnik) a ne JMBG...
Ako si ima predočio osobnu na kojoj piše Br.osobne (a to mora pisati) onda stvano neznam zašto su te tražili JMBG... Stvarno glupo, ko da neznaju da na osobnoj nema JMBG...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks