pitaj u elektromagicu
nisam još čuo da to ima ali te ništa ne košta za pitat
može li se kod nas kupiti ovaj uređaj:
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...p4_1&pid=10343FM Music Transmitter MMR-60
Unleash your music – tune in to your own radio playlist
The FM Music Transmitter MMR-60 allows you to transmit music from your mobile phone to a radio up to ten metres away. Wirelessly connected to any device with an FM receiver, the MMR-60 is powered from your phone’s battery.
![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
pitaj u elektromagicu
nisam još čuo da to ima ali te ništa ne košta za pitat
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
nije meni problem pitati, ali mi ne odgovaraju na mail, a na telefon se ili ne jave ili se javi netko tko nije siguran pa kaže da nazovem kasnije...![]()
.
mene isto zanima! ja bi vrlo rado htio kupit to ali koliko vidim nigdje toga nema!
Jel zna itko di bi se to moglo kupit?
Izgleda kao jako zanimljiva naprava... aj cekamo odgovor iz EM-a
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
ja isto poslo mail! Meni recimo fakat ta naprava i treba jer mi stari neda da zamijenim sjebani cd player u autu pa moram slušat radio!
meni se isto sviđala ta ideja, ali se pitam koliko je to isplativo: koliko vidim, na netu se cijene kreću oko 300 kn. malo je previše...![]()
.
Kupite si bilo koji FM transmitter i spojite pute 3.5 mm jacka i to ti je to...jest da je ovo bolje jer je manje![]()
Muzik M V220> S C55> SE W800> S D600> SE K800i> SE K750i> N 6170> N 2610> SE K530i> RAZR2 V8> N N80> SE K530i@W660i> SE K850i>N73> SE K530i>LG KG320>N 6300i>S i900>N 5800>Samsung Wave
kaj se može ovo kaj si napiso?
di mogu pogledat za to?
Dal ima to možda za kupiti na ebaju!
iPhone 5s 16 GB
e sada jel mi može netko reći kako se kupuje preko toga? nikada nisam!
ako imaš W800/810 sa onim izlazom za normalne slušalice onda ti je jeftinije kupiti neki FM transmitter koji nije od SE-a, a može ih se naći za cca 100tinjak KN (bar su bile takve cijene kad sam ja to kupovao)...
Jednostavno FM transmitter uštekaš u taj 3,5mm izlaz (za slušalice) i uštekaš ga u upaljač za cigare u autu, izabreše na njemu frekvenciju, tu frekvenciju nađeš na auto-radiu i to ti je to... (to je ako nekupiš fm transmitter ko onaj gore u prvom postu)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks