Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 128

Threaded View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Marin_227 Pregledaj post
    Kod mene ga frend ima kojih 1 mjeseca dana i vec ga je radi josticka nosio na servis.Meni se inace taj SY nesvidja ali eto svi navali na njega pa se sada zale.Inace po meni prednos ima n73.Kvaltetniji je mobitel sto puta.Sto se tice zvuka ja mislim da jaci ima n73 kolko sam ja primjetio.

ma sta gluposti pricas ,kakvih 100puta... jojstick je odlican, to sta ste vecina imali problema na k700(makar i tu na jednom polovnom sam imao problema s njim a ostalih 4-5 nikad problema s jojstickom ko i na svim ostalim s.e.)..vec skoro 2godine i cura ga koristi sad,a jojstick radi ko prvog dana,nikad zastekao,sve je to od moba do moba, takavu manu imaju i n73,makar ce vecina naletit na dobar ),jebga neki imaju peh neki ne...a ti pricas o kvaliteti imas n70 koj je napravljen cvrst ko drek, k800 je cvrst mobitel i kvalitetno izrađen...izgleda da nije skoln grebanju,frendu je njegov vec padao vise puta i ni crtice na njemu... ma dobar je taj n73,al kad sam skuzio da uopce nema crnih da je to me verzija koja je dost skuplja,nikako ne bi kupio mobitel ovakve boje,zar vam nije zenskast u toj boji?ili bi ga lakirao il obavezno uzeo crnu masku barem
    Zadnji uredio dubrava : 08-03-2007 u 21:42
    bio nekad oglas...

Slične teme

1. Download uputstava za Nokia telefone
    By Downloader in forum Nokia
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 26-12-2004, 11:40

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke