Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 128

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A jesi se raspricao dubrava...he,he! sala

Ovo sto si napisao u ovom postu potpisujem, nadovezat cu se malo na joystick gdje je ocito imatic naletio na losu seriju i tu nista ne moze, nego probati dobiti novi mob pa ako ni taj ne bude dobar, definitivno ga zamjeniti nokiom...

Jer ako ti kazes da ti stick radi bez ikakvih problema, meni je isto sjajan i nakon pola godine, a ima jos dosta ljudi na forumu koji se ne zale na njega, onda je ocito problem u tim serijama mobova s greskom sto je na kraju krajeva normalno, toga ima kod svih proizvoda a nije samo slucaj s telefonima!
    Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hehe.ma bilo mi je dosadno pa sam tipkao malo... nego jos samo razocarala me w serija zbog vanjskog zvucnika... gledam koj mob ima dosta jak zvucnik,i frenda zanima ta n73, pa pitam jel vanjski zvucnik dosta jaci nego k800 s mps-60 zvucnicima il je tu negdje...kolko su ustvari glasna ta 2 stereo zvucnika,jer puno znaci kad se sjedi vani negdje bez muzike uz zajebanciju pa bi bilo lijepo da nesto svira,pa se mora cut sto bolje(glasnije,ne treba neka extra kvaliteta il bas nekakav al da ne krci)....a ima li itko drugi problema s jojsticom osim imatica?
    bio nekad oglas...

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sve redom
    Godina
    36
    Bodovi
    17.563
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.563, Nivo: 32
    Bodovi: 17.563, Nivo: 32
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Što se tiče tog sticka, slažem se sa wildbabe, meni je jedino znao zaštekat, ako se to tako zove, kad ga recimo listam (listam slike) i idem non stop u lijevo il desno pa mi se klikne u sredinu na koju foru, al sigurno nije moja greška...

Moj bi izbor ovdje bio K800

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    S6 edge
    Operater
    V)(P
    Godina
    38
    Bodovi
    22.149
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dubrava Pregledaj post
    hehe.ma bilo mi je dosadno pa sam tipkao malo... nego jos samo razocarala me w serija zbog vanjskog zvucnika... gledam koj mob ima dosta jak zvucnik,i frenda zanima ta n73, pa pitam jel vanjski zvucnik dosta jaci nego k800 s mps-60 zvucnicima il je tu negdje...kolko su ustvari glasna ta 2 stereo zvucnika,jer puno znaci kad se sjedi vani negdje bez muzike uz zajebanciju pa bi bilo lijepo da nesto svira,pa se mora cut sto bolje(glasnije,ne treba neka extra kvaliteta il bas nekakav al da ne krci)....a ima li itko drugi problema s jojsticom osim imatica?
    Ti zvučni su JAKO glasni, vjeruj mi, glasniji od bilo kojeg moba koji sam imao do sada (to ne znači sad da je bass dobar i kvaliteta zvuka da je kao 5.1) ali glasan je jako... Ja sam svoju zvonjavu stavio na 30% (inače sam stavljao na svakom oko 80%)...
    Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
    Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....

Zatvorena tema

Slične teme

1. Download uputstava za Nokia telefone
    By Downloader in forum Nokia
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 26-12-2004, 11:40

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove