evo vidis, i ja isto sam dosta igrao igre, i izgleda da je od toga joystick otisao. Nije dobro napravljen, i na K750 sam imao problema s njim, sad i sa K800.
evo vidis, i ja isto sam dosta igrao igre, i izgleda da je od toga joystick otisao. Nije dobro napravljen, i na K750 sam imao problema s njim, sad i sa K800.
iPhone 5s 16 GB
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
@imatic, jednostavno si naletio na losu seriju k800 i to je sve, ja svoj joystick zesce tlacim sto s igricama, sto pri kretanju kroz izbornike, tralala i gad se jos uvijek ne da, he,he!
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Mislim da to nema veze s time ko' je na koju seriju naletio.Činjenica je da je to generalno..i da je se-u taj joystick stara boljka.
Ja bi bez razmišljanja uzeo n73.
Nije to neki veliki nedostatak..kada si stavite mp3 na nokiu kreirajte playlistu gdje će se nači sve mp3-ce i problem riješen.I ovako rijetko kada ćete slušat neke pjesme pojedinačno.Ovak su sve na jednom mjestu(playlisti) i samo šaltaš.
@wildbabe: kada pošalješ neki mp3,neki video ili neš treće..na symbianima se dogodi da ih spremi u inbox.I od tam ih samo save-aš na mjestu u mobu koje želiš.
izgleda da ce ipak N73 doci meni u ruke![]()
iPhone 5s 16 GB
nokia n73 sprema slike i video u isti folder ali zato ljudi postoji symbian na tom mobu pa tako instaliras pvplayer koji ti usput jos daje video od ruba do ruba i instaliras photorite i gledas zasebno i jos ih brze otvara.......................
i sto bi vi napravili na mom mjestu da vas joystick zeza? Ostavili K800 i slali stalno na servisili uzeli N73?
iPhone 5s 16 GB
Zadnji uredio wildbabe : 28-02-2007 u 20:41
Uzeli n73,bez razmišljanja...
kakve veze wildbabe ima hardverski,znači mehanički kvar sa softwareom?Nije mi jasno na šta ciljaš?
wildabe al si ga pljusnio to ti je isto kao da kezes da se kod crvenih bmwova vise kvari motor nego kod onih plavih..
Dobro,čovjek se možda malo zaletio,dešava se i najboljima.
A što se tiče usporedbe,mijenjao bih K800i za N73 pa i da je joystick u najboljem redu. N73 je telefon klasu iznad ovog,čisto radi Symbiana i većeg ekrana.
ekran na n73 je fizicki veci,ali ne i nesto kvalitetniji nego na k800.
joystick je i na n73 problematican i manje precizan nego na k800.
Da,ista je reza (240x320) ali je fizički i jednostavno izgleda veći zbog tanjeg obruba platike uokolo i manje tipkovnice. A što se tiče joysticka,par forumaša se tužilo na njega,dok se na SE ipak tuži malo više ljudi (makar nitko od mojih frendova,a dosta ih ima K750i i K700i)
ocito su me htjeli napraviti ludim, ali nisu uspjelizato sam i stavio ove upitnike
![]()
iPhone 5s 16 GB
Pa zato i kazem jer mi nije to bilo uopce logicno, pa reko idem staviti prijedlog da vidimo da li je stvarno problem u t-mobile softu pa cemo vidjeti, a ono nekolicina me odmah docekala na noz, joj,joj! Sala, sve![]()
Bookmarks