...Izvorno postao m@m@
...
Ja sam imala nokiu od prvog moba (prije 10 godina) do prije tjedan dana. Ali sada definitivno više ne kupujem niti jedan osim SE.Naprosto sam oduševljena.
![]()
"Expirience is what you get when you don't get what you want!" (Randy Pausch)
...Izvorno postao m@m@
...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
i ja kazem,ali tesko se odluciti koji je bolji:k800 ili n73.
Možda si se jednostavno zasitila nokie....Izvorno postao m@m@
Meni je bolji izbor n73. Symbian![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Po te je dobra dilema, al zbog symbiana mislim da ipak N73, i osbno mi je ljepši...
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Onaj ekran mi je sjajan na N73 ali i cijena je dosta veca u odnosu na k800 tako da bi uvijek izabrao ovaj sony ericsson...Izvorno postao zmija
![]()
Na ovih 3k kuna za k800, dodati jos 1500 kn za N73 mi je zbilja puno previse dati za mob...![]()
Zato skočiš do susjedne italije i kupiš n73 za 400€ + povrat ive i dobiš dobar mob za dobre pareIzvorno postao wildbabe
http://www.tim.it/consumer/c365/i336...63&13389=13390
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Sve se vrti oko iste dileme...ako ti treba Symbian i ako misliš iskoristiti mogućnosti koje pruža N73, uzmi nju...ako ti ne treba Symbian, odnosno treba ti mob s odličnom kamerom, za pisanje poruka, poziva i dobrim multimedijalnim mogućnostima - uzmi K800![]()
Ja sam promijenio hrpu mobitela,ali Symbian me nešto nije privukao jer je sporiji nego obično mobovi, a nisam ga niti previše koristio, tako da imam K800, najviše zbog kamere![]()
Bom Chicka WahWah
Same here!Izvorno postao El Niño
![]()
Zadnji mob koji sam imala je bio Nokia 6600. I sve u svemu mobitel nije loš, zapravo bio je super onda kada sam ga ja kupila a to je bilo kada je izašao, ako se ne varam ima 3 godine a možda i malo više.
No ono što mene smeta je njegova sporost. Symbian usporava mob nevjerovatnoi to me ubijalo u pojam.
A i njegove mogučnosti nisu me baš impresionirale (mislim symbiana).
Sada sam prije tjedan dana uzela SE K800i i preporodila sam se. Kao što sam već rekla od sad imam novi No.1 brand SONY ERICSSON!!!![]()
![]()
![]()
Šta se tiče sporosti symbiana ja mislim da su ovi novi symbiani puno puno brži i to se uopće ne može smatrat sporim
Ovisi što podrazumijevaš pod "novi" , da li to od N70 ili još noviji...Izvorno postao rage99
![]()
Naime, neki dan sam malo čačkao po potpuno novom N70 koji nema još ništa "na sebi", i paljenje je trajalo valjda malo manje od minute (35-50 sekundi)... a to je meni jako-jako sporo... puno brže se pali K800 koji ima dosta slika i tema u memoriji telefona...![]()
A što se tiče brzine ulaska u izbornik i podizbornike tu je malo brži od 6630...No lako se čovjek navikne na tu "sporost" pa onda nesmeta toliko...
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Pa mislio sam na ove 9.1. a prvenstveno na N73 recimo pregledavanje slika je stvarno brzo, a i sve ostalo,neznam možda ja pretjerujem ali meni je to brzo.
nemogu se složit s tobom, frend je posudio od starog n73 i bili vani jučer i znate 100 poziva da se dogovorite, liku se zbrejkao mob bar 5 puta tokom večer i morao ga nekoliko puta restartati, toliko o novom symbianu, ja sam baš mislio uzet n73 kad malo pojeftini ali mislim mob kad te netko nazove i zbrejka se to je smiješnoIzvorno postao rage99
![]()
...manje je više...
Symbian nije dovoljno brz za mobitele.Usporava cijelu priču do bola.
Možda će ga u budućnosti dotjerati pa kako evoluira sve u životu, vjerojatno će i symbian evoluirati. Eventualy!!!
![]()
Ali za sada je SE kralj!Naravno to je moje mišljenje sa kojim se ne morate složiti.
![]()
Izvorno postao Vex
![]()
![]()
![]()
![]()
Toliko o nokiji za oko 5500 kn...![]()
Onom ko treba symbian kupit će ga!a to šta je tebi to smiješno je tvoj problem.Izvorno postao wildbabe
btw pogledaj malo bolje cijene.
symbian mora biti sporiji od obicnog moba i to treba prihvatiti.isto je tako glupo kupovati symbian ako ti ne treba.za kurcenje pred prijateljima mozes kupiti i nokiju 8800.
Pa smijesno mi je a pretpostavljam da ima dosta ekipe ovdje kojima je isto smijesno da im se za 5500 u ducanima dogadaju ovakve stvari... lolIzvorno postao rage99
Ja sam pogledao cijene i znam o cemu pricam a cini se da si ti tu neki NOKIA fan i ocito ne trpis da ti se ne sere po nokiji pa imas ulete ovakvog tipa...![]()
![]()
smirite se,znate onu svako svog konja hvali,ko voli symbian nece mu smetat sporost a ko nevoli naci ce mu svaku manu i tako je sa svakim mobom
Tako je! Potpisujem...Izvorno postao sonyck
Makar sam prešao na K800 (a nedavno sam imao 6630) prvenstvno radi promjene, brzine i kamere, kada vidiš koje mogućnosti Symbian ima onda zaboraviš na mane i onda ti je mob jednostavno super... Nekima jednostavno symbian "ne leži" i takvi će rijetko kad reć neku dobru riječ za njega...
@wildbabe: i ja sam donekle NOKIA fan, ali su meni određeni modeli preskupi pa onda na neko vrijeme uzmem neki drugi mob (tipa K800, D750...), ali isto tako mogu reć i poneku dobru riječ i za SE i za Nokiu...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
svako ko se imalo razumije u mobitele zna da je nokia no1 zato nema potrebe za prepirkama.sad imam k800,ali da imam novaca sigurno bi kupio nesto iz N serije.
gle ja sam bio prezadovoljan sa 6600 i imao ga skoro godinu i pol, ali ovo sa n73 je smiješno tolko dat za mob pa da nemože nazvati ili primiti poziv, ja bi i dalje uzimao symbiane ali su me nekako razočarali, n70 mi je bio super ali tako mala tipkovnica i reza ekrana, mislim stvarno i nokija je tako pala sa kvalitetom, mislim na plastiku, frend još ima 3310 s kojim igra nogomet a meni na 6280 stara 3tj već ušla prašina pod ekran i tipkovnica se malo odvojilaIzvorno postao sonyck
ali opet nebi mjenjao ovaj mob jer je ekran milina
![]()
...manje je više...
evo da ne otvaram novu temu dali prasina ulazi u n73
Evo ja sam imao na D600 problem sa prašinom... A N73 imam 3 i pol mjeseca i ništa od prašine....Izvorno postao sonyck
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ne govorim ja da su nokie lose, naprotiv nokie su po kvantiteti daleko ispred svih ostalih mobitela a o kvaliteti ne bih htio govoriti jer nisam bio u prilici imati jednu od ovih novijih modela, samo citiram misljenje vlasnika istoimenih...Izvorno postao Ico
![]()
Samo kazem da bih za ulozeno trebao dobiti malo vise od brejkanja-resetiranja i sporosti softvera kako vecina navodi kao manu...
Bookmarks