pitanje samo za stvarno upucene u mobiphone:
imam mogucnost da ga kupim iako sam vise hteo da nababavim K-750i pitanje je u stvari dali je ovaj model alcatela kao adekvatna zamena sa sonyeric.
hvala
pitanje samo za stvarno upucene u mobiphone:
imam mogucnost da ga kupim iako sam vise hteo da nababavim K-750i pitanje je u stvari dali je ovaj model alcatela kao adekvatna zamena sa sonyeric.
hvala
imaš negdje tred usporedbe mobilnih telefona pa probaj tamo![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
nije adekvatna zamjena za SE K750, jer je K750 u svakom pogledu bolji od tog Alcatel-a...
Ima bolju kameru, AF, manje dimenzije, meni ljepši dizajn, bolju bateriju...
K750 je definitivno bolji mob...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
pa sad...o ukusima se ne raspravlja.meni je alcatel ljepsi.ima daleko bolji zvuk(dva stereo zvucnika plus bass) ima sve kvalitete pravog mp3 playera.istina je da k750 ima bolju kameru,ali ako mu to nije presudno...citao sam da se po evropi alcatel odlicno prodaje ,a kod nas ga naravno nema,jer ga nema ko uvesti.u svakom slucaju mislim da nije los izbor.
Za kolko bi mogao nabaviti taj mobitel?I gdje?
Slinim za njim već duže vrijeme.
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
zaš ne,uzmi alcatel to su odlični mobovi...![]()
kod nas ga mogu nabaviti jedino sverceri jer sluzbeno ga nema u hr.Izvorno postao blozer
![]()
Bookmarks