nisam siguran,nije preporucljivoIzvorno postao Black_Hawk
![]()
e ali otopi jedno 10ak tableta sumeceg C vitamina ak imas i popij i vjeruj mi glava te nece vise bolit![]()
Dobio sam od lijecnika nekakve tablete sinersul forte (protiv povisene temperature, svakih 12 sati jednu) , ali me dans jako glava boli da nemogu vise izdrzati. Jel smijem ja uz njih piti lekadol ili voltaren???
Ako netko zna molim vas da javite sto prije glava mi puca....
nisam siguran,nije preporucljivoIzvorno postao Black_Hawk
![]()
e ali otopi jedno 10ak tableta sumeceg C vitamina ak imas i popij i vjeruj mi glava te nece vise bolit![]()
čaj, med i limun dragi.... nemoj se kljukati s tim tabletama toliko. lezi i miruj. dovoljno je što piješ antibiotike. čekaj da ti počnu djelovati.
ozdravi....
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
ma smije c vitamine,to je najsigurnije i prestaje glava,a ovo su mjere opreza za sinersul:Izvorno postao fly_nan
Ako se tijekom liječenja Sinersulom pojavi bilo kakav poremećaj krvne slike liječenje valja odmah prekinuti. Liječenje treba prekinuti i ako se pojavi kožni osip, povišena temperatura, bljedilo, purpura ili žutica.
Tijekom dužeg liječenja treba kontrolirati krvnu sliku.
mozes i jednu kavu i unutra stavi puno limuna,i glava prestaje.
a ovo su neuspojave:
Nuspojave
Najčešće se javljaju probavne smetnje (mučnina, povraćanje, gubitak teka, proljev), vrtoglavica, glavobolja, letargija te alergijske reakcije (vrućica, svrbež, kožni osip) (obično 9. dana liječenja, dok pri ponovnoj primjeni lijeka nastaju odmah). Rjeđe su krvne diskrazije, Stevens-Johnsonov sindrom (bolovi u zglobovima i mišićima, kožne promjene, slabost, vrućica, jaka glavobolja), Lyellov sindrom (toksična epidermalna nekroliza) i hepatits. Veoma rijetko mogu nastati bubrežna oštećenja (intersticijski nefritis, tubularna nekroza, kristalurija ili hiperkalemija), simptomi toksičnosti u središnjem živčanom sustavu (aseptični meningitis, konfuzija, dezorijentacija, euforija, halucinacije, depresija), poremećaji funkcije štitnjače i methemoglobinemija.
U starijih je bolesnika veća mogućnost kožnih i hematoloških nuspojava, posebice ako se istodobno liječe diureticima. U bolesnika s AIDS-om učestalost nuspojava je veća.
O svakoj nuspojavi valja obavijestiti svog liječnika ili ljekarnika
Kakva glupost, zar nisi čuo za pretjerivanje u količinama.Izvorno postao sfreak
Black_Hawk slušaj staroga iskusnjaka u bolovima glave itd... uzmi si dvije LUPOCET 500mg tablete pa budeš vidio!!
LINK>>>
EDIT: malo je čudno što si dobio Sinersul Forte jer
Izvorno postao PLIVA
Zadnji uredio VuKi : 06-10-2006 u 12:01
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
e to sam čula... ali nisam probala. jel to stvarno djeluje? jesi probao? zvuči mi diskasting....Izvorno postao sfreak
gle stari obitelj mi je puna doktora i ipak neki klinac znam.Sumeci C vitamini ce pomoc.Doduse za njegovu dob je dosta i par komada stavit(3-4) tako da stima,ali za starije do 10kom ovisi o jacini glavobolje.Izvorno postao Vuki
na meni je stimalo,isprobanoIzvorno postao fly_nan
![]()
glavobolja ti je od sinersula i to je normalno kad ga pocnes uzimat.Doduse najbolje je da probas s necim prirodnim rjesit glavobolju kao kava+limun ili kak je rekla flynan med+limun+caj itd.A u krajnjoj granici Sumeci c vitamini![]()
sinersul je smeće od antibiotikane znaš kaj ti je gore, temperatura koja te šora i sve te boli, ili mučnine i glavobolje od sinersula
![]()
![]()
![]()
jadno dijete....
ja pijem antibiotike samo kad stvarno moram. teperaturu skidam s lupocetom, a jedini pravi lijek je preznojavanje, čaj, med i ogromne količine limuna, kivija i ostalih prirodnih izvora vitamina C![]()
pa kolko znam sinersul si dobil zbog neke upale..
evo nan me pretekla!![]()
Oprosti ako si mislio da te podcijenjujem ili vrijeđam tvoje mišljenje nije mi namjera uopče ali moraš priznati da si sa prijašnjom konstatacijom pretjerao!Izvorno postao sfreak
Važno je samo pravilno pomoći prijatelju u potrebi!!
Ipak bi WB moga puno više znati o tome ipak je on f****** doctor (koji obično kasno stižu)
George Eliot
e da... i pozitivna vibramalo pažnje.... i koja pusa
![]()
ne ja se moram ispricati,malo me hvata panika pa se na brzinu snalazim kako pomocIzvorno postao Vuki
Sorry Vuki nisam ni ja tebe mislio uvrijedit.
![]()
Ipak kompa kako vuki kaze izostavi C-Vitamine,i samo prirodne stvari.Ne znam kako moze reagirat,na svakog covjeka drugacije.![]()
Probao sam skoro sve sto ste predlozili ali i dalje boli, valjda ce prestati..
Hvala svima
E a svi mu govore da stavi gumicuIzvorno postao lili
![]()
... eto mu sada![]()
George Eliot
ajde sad.. skidaj se s kompa, bježi u krevet, neka ti netko skuha čaj, pojedi limun CIJELI popi lupocetić i miruj![]()
![]()
a sta cesIzvorno postao Vuki
![]()
...ma sve bu vredu ajde![]()
nemoj voltaren,znas da sada nesto pricaju da je zivi otrov to...hehe ja neznam,meni nista nijepiji puno caja i legni u krevet...puno C vitamina i ak vec pijes neke tablete nemoj jos neke druge ako ti nisu rekli....
brzo ozdravi![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
za glavu ti je najbolje namazat po čelu nešto biljnih eteričnih ulja , možeš altalex nega imaš po svim našim apotekama ili još bolje ja sam imao neko švapsko eterično ulje , samo neznam kako se zove......a i teško ga je za nabavit kod nas.....
al djeluje ima da te za 10-ak minuta prođe i šlus
e da i sinersul je smeće ko ti je to dao....šugava patvorina pravog antibiotika......
Ja bih na njegovom mjestu otopio aspirin i odspavao na sat-dva. Meni uvijek pomogne (druga opcija je Voltaren Forte, ali ja ga koristim samo u ekstremnim slučajevima, ne vjerujem da je uputno to uz antibiotike..)
Bookmarks