Prvo se raspitaj je li to možda normalna pojava, da nije neka caka u toj tipkovnici.
Drugo, po mom mišljenju, ako Mobis cijeni svoje Nokije koliko cijeni, pokušaj da ti pronađu IMEI u njihovom računalu.
Prvo se raspitaj je li to možda normalna pojava, da nije neka caka u toj tipkovnici.
Drugo, po mom mišljenju, ako Mobis cijeni svoje Nokije koliko cijeni, pokušaj da ti pronađu IMEI u njihovom računalu.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Evo bas vidim da je netko na mobilnomsvetu, pod dojmovima o ovom mobu napisao da mu se odlijepila tipkovnica. Pa ne vjerujem da mob ima tako glupo rijesenu tipovnicu, da je nelijepljena?? Jadno, a do sad sam jedva cekako da mob dodje do nas u Oglasnik da ga ubodem, sad...
ma mob je fantastican za one kojima je potreban symbian u takvom kucistu..Izvorno postao xianfu
zbilja je otporan, padao mi je vec desetak puta na svakakve podloge i nikad nista, ni ogrebotine se ne vide..
ali ovo je zbilja glupo..da ne spominjem da mu je u ovakvom stanju funkcionalnost vise nego upitna, gadno izgleda, i tesko je tipkat brojeve a kamoli poruke:
hvala bogu na BT i PCsuiteu:![]()
a sto bih dobio time da mi pronadju imei?Izvorno postao Mobyy
mislis da bi priznali eventualno garanciju kada bih rekao da je kupljen kod njih i da sam izgubio garanciju recimo?
Možda. Ali bi bio 100% siguran jel mob njihov ili te je zeznuo tip koji ti je prodao ga.Izvorno postao gotham_child
U Mobisu!
ma sto posto je od njih, ima njihov garantni list i na kutiji nalijepljenu onu deklaraciju na hrvatskom sa imei-om u tri primjerka:Izvorno postao Mobyy
a kako ce mi to priznat?
ne kuzim, ako je prodan na crno mobitel onda nije valjda uveden njima u kompjuter, zar ne?
Pokušaj. Nisam siguran, ali mislim da bi oni trebali voditi evidenciju koji su mobiteli baš njihovi.
Pokušaj bilo što. Mobis je poznat po neljubaznosti i ne gubiš ništa ako pokušaš.
Kužiš?
U Mobisu!
ma apsolutno cu pokusati, jer budem li morao placati njihov popravak definitivno se necu dobro provesti..Izvorno postao Mobyy
Bookmarks