ma sve si nekako mislim da ce krenuti mijenjati cijelo kuciste a svi znamo koliko nokija u sprezi sa mobisom cijeni svoja original kucista:Izvorno postao Ico86
sve u svemu, veeeeeliko razocaranje na inace odlicnom mobitelu..
ma sve si nekako mislim da ce krenuti mijenjati cijelo kuciste a svi znamo koliko nokija u sprezi sa mobisom cijeni svoja original kucista:Izvorno postao Ico86
sve u svemu, veeeeeliko razocaranje na inace odlicnom mobitelu..
iskreno, čudi me da ti se tipkovnica odlijepila...malo mi čudno zvuči...
Ipak, to bi trebo biti mob koji je otporan na koješta... Ako mu se tipkovnica počela odvajati, onda i nije baš otporan...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Prvo se raspitaj je li to možda normalna pojava, da nije neka caka u toj tipkovnici.
Drugo, po mom mišljenju, ako Mobis cijeni svoje Nokije koliko cijeni, pokušaj da ti pronađu IMEI u njihovom računalu.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Evo bas vidim da je netko na mobilnomsvetu, pod dojmovima o ovom mobu napisao da mu se odlijepila tipkovnica. Pa ne vjerujem da mob ima tako glupo rijesenu tipovnicu, da je nelijepljena?? Jadno, a do sad sam jedva cekako da mob dodje do nas u Oglasnik da ga ubodem, sad...
ma mob je fantastican za one kojima je potreban symbian u takvom kucistu..Izvorno postao xianfu
zbilja je otporan, padao mi je vec desetak puta na svakakve podloge i nikad nista, ni ogrebotine se ne vide..
ali ovo je zbilja glupo..da ne spominjem da mu je u ovakvom stanju funkcionalnost vise nego upitna, gadno izgleda, i tesko je tipkat brojeve a kamoli poruke:
hvala bogu na BT i PCsuiteu:![]()
a sto bih dobio time da mi pronadju imei?Izvorno postao Mobyy
mislis da bi priznali eventualno garanciju kada bih rekao da je kupljen kod njih i da sam izgubio garanciju recimo?
Možda. Ali bi bio 100% siguran jel mob njihov ili te je zeznuo tip koji ti je prodao ga.Izvorno postao gotham_child
U Mobisu!
ma sto posto je od njih, ima njihov garantni list i na kutiji nalijepljenu onu deklaraciju na hrvatskom sa imei-om u tri primjerka:Izvorno postao Mobyy
a kako ce mi to priznat?
ne kuzim, ako je prodan na crno mobitel onda nije valjda uveden njima u kompjuter, zar ne?
Pokušaj. Nisam siguran, ali mislim da bi oni trebali voditi evidenciju koji su mobiteli baš njihovi.
Pokušaj bilo što. Mobis je poznat po neljubaznosti i ne gubiš ništa ako pokušaš.
Kužiš?
U Mobisu!
Bookmarks