instaliraj i PST, tako meni pali![]()
...Evo da vam predstavim svoj problem. Tražio sam po forumu, ali nisam precizno našao, tako da vas molim da mi ne stavite link na search. Iman p2k ver. 0.8.6. build 406. Ja spojim l7 sa kompom, i komp kaže da je spojena memory kartica. (na kartici mogu stavljati muziku, slike...) Upalin p2k i ne prepozna mi mob,ne traži drivere... E sad u čemu je problem, jel trebam imati još neki program za prepoznavanje moba???
Zahvaljujem!
instaliraj i PST, tako meni pali![]()
jel može link?Izvorno postao prpic
![]()
sve ovdje imasIzvorno postao gLemon
http://www.v550-site.com/programi/
a tutoriali o instalaciji PST-a se nalaze ovdje
http://www.v550-site.com/tutorials/
Postoje dva moda sa kojim mozes da konektujes telefon
1.memory card - kompjuter ce ti prepoznati samo karticu koja ce se pojaviti pod uredjajima u My Computer-u
2.Data/Fax - kompjuter ce ga prepoznati samo sa pravilno instaliranim p2k drajverima
Ta dva moda mozes da menjas ulaskom u Settings/Connections/Usb Settings.
evo sad san sve skinija, pa javim kako je prošlo...Izvorno postao prpic
btw:jako dobra stranica
problem, kaže da nije za windoze sa service packom, jel za to onaj patch??
ako imas SP2, zaobidji one errore sto pokazuje...Izvorno postao gLemon
ali nema mi onih prozora iz tutoriala di treba nešto zamijenit. I kad spojim mob pita win što da radim. Ja instaliram zakrpe/drivere (neznan što je to), i onda ga prepozna p2k commander (ono crvena zvjezdica poplavi i piše AT connected). Tako bude po minute i onda AT disconnected.Izvorno postao prpic
![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
AT, to bi trebao biti modemo mode, probaj ga prebaciti u P2k modeIzvorno postao gLemon
![]()
hm, kako... p2ktools neće ništa, ne reagira na mob i uopće ne traži drivere... Sve san izbrisa i opet inst. ali opet neće...Izvorno postao prpic
![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Kada spojiš mob i win te traži da instaliraš drivere nemoj dopustiti da win automatski instalira drivere nego ih instaliraj manualno tamo gdje ti je program instaliran. Npr. C:/Program Files- P2k Tools ili koji program već upotrebljavaš!Izvorno postao gLemon
Bookmarks