fala kolega...![]()
fala kolega...![]()
Ali je glupo što taj senzor ne pali/gasi osvjetljenje i displeya, a ne samo tipki...This indicator can’t be set from the menu and influences the screen backlighting in no way.
Na Nokiji 6630 gasi/pali i ovjetljenje tipki i displey-a...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Zasto displaya? Pa display se ni ne vidi tj. jako slabo se vidi ako nije upaljen backlight, bez obzira na vanjsko svjetlo. Koliko ja znam, danasnji displayi u boji rade tako da se osvijetle ODOZADA (zato se i zove backlight), dakle nista ne pomaze ako se osvijetli od naprijed, pa cak i danjim svjetlom.
Pa recimo meni na Nokiji 6630, taj "senzor" pali i gasi (donekle) i osvjetljenje ekrana... To se primjeti recimo kad sam u sobi di ima dosta svjetlosti, backligt ekrana skoro pa i neradi, a kad uđem u mračni hodnik, upali se...
ili se to meni samo čini...
Kako god da bilo, taj senzor je dobra stvarčica jer špara bateriju...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja bih radije obrnuto napravio - da po danu display jače svijetli, a po noći slabije. Po noći iz blizine je užas gledat u display koliko blješti...
Sa ovim se moram složiti jer bi takva funkcija bila daleko bolja bar što se tiče preglednosti tipkovnice a i mogli su bar staviti i neku bolju opciju podešavanja samoga indikatora osvijetljenosti.Izvorno postao domy_os
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
imaš pravo. mene je k700 znao skoro zaslijepit kad bi ga upalila u mraku.Izvorno postao domy_os
![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
pa tako je meni trenutno, kad slusam radio nocu ugasenog svjetla u sobi ubija oci...Izvorno postao nijala
![]()
To bi bilo jako dobro, ali onda bi trebala biti dva senzora. Jedan za tipkovnicu, a drugi za display. Što možda ne bi bilo komoplicirano, ali bi poskupilo mob.Izvorno postao domy_os
Izvorno postao domy_os
i još kad si malo naheren alkoholom ko da gledaš u reflektor!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Bookmarks