A da odeš u neki drugi VIP centar?
Možda su se u tom pravili glupi i nije im se dalo zafrkavati sa tim...![]()
Ja isto nebi odustao...
neznam kako bi nazvao temu, ugl. radi se o sljedecem. kupio sam tomato bon*(50kn) (ne za sebe) i ostrugo ga medjutim zastrugao sam prejako tako da su 3 broja postala necitljiva i nisam mogao pogodit kombinaciju. zvao sam tomato sluzbu za korisnike i operater mi je rekao da odem u vip centar, predam tamo bon i ispunim neki formular i da ce mi to sredit. ja danas odem u vip centar i kaze mi gospodja za pultom da oni to ne rade i da nemaju nikakve veze za tomatom.* sljedom prijasnjih dogadjaja bio sam iznerviran i skoro sam se posvadio tamo sa svima jer ovo je krajnje bezobrazno sve skupa.znam da je greska bila moja sto sam prejako zastrugao a kvaliteta tih bonova im je ono... moras laserski precizno strugat.e pa sad... dali postoji reklamacija tu... sto mogu ucinit?odustat necu.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
A da odeš u neki drugi VIP centar?
Možda su se u tom pravili glupi i nije im se dalo zafrkavati sa tim...![]()
Ja isto nebi odustao...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
..a bas im je reklama ono pa to treba zatuc kaj rade u vipu ,a neznaju kaj im je posel!Sad ti trebas okolo hodat po vip centrima da vidis ko zna kaj ili kome se taj dan radi ...ma joj![]()
Pa ne mogu vjerovat koji idioti. I na Teletu je u početku bilo sličnih problema s bonovima, ali preku službe za korisnike se sve rješavalo u 5 minuta, preko serijskog broja bona. A ovdje se još poziv službi za korisnike naplaćuje![]()
tomato sluzba za korisnike mi je rekla da idem u vip centar u gajevoj ili u vukovarskoj. u gajevoj mi je blize pa sam isao tamo. e pa necu ic vise i drugdje.Izvorno postao Ico86
Uzmi si jedno slobodno popodne, ponesi sa sobom ruksak, par sendviča, pivu, sok bilo šta i nasadi im se unutra točno ispred pulta i tako stoj, dok njima ne dopizdiš pa krenu s rješavanjem problema. Ja bi se baš fino zabavio na taj način
Dobra ti je ta Druže...Izvorno postao Drug Mile
Ali vjerojatno je to i jedini način da dođeš do pravde, pogotovo ako naplaćuju pozive prema službi za korisnike...
Ali ja bi se zaletio u Vukovarsku, pa ako ni tamo ništa nebi napravili, onda bi napravio ovo što je Drug mile napisao...
Stavno nema smisla... Jesi reko tim likovima u VIP-u da su ti iz Službe za Korisnike rekli da dođešo njih??
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
pa naravno da jesam. inace nebi imao argumenata za rapsravu. ma...... kazem nije to za mene nego sam radio uslugu jednoj gospodji... nisam ja na gubitku. ali opet nezelim sad prepustit to njoj jer sam ipak ja strugao taj bon pa se osjecam krivim. ma lol...... ma... samo sam htio reci to...kako*je*jadno*to.. jos nesto u vezi vip centra u gajevoj (neznam jeli tako i drugdje) kad udjes ti pultovi su razbacani i nigdje ne pise *da je blagajna, infopult... moras nagadjat.. ma sranje.Izvorno postao Ico86
kao i sve kod vip-a.samo mi nije jasno zasto se prave ludi kao da oni nista nemaju sa tomatom.sramota!!!
Ja sam na T-mobileu ali kad sam ja jednom prejako ostrugao nazvo sam njih i rekli su mi da im kažem serijski broj i sve je prošlo dobro.Ja nikad nisam vidio tomato bon pa neznam dali on ima serijski broj
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
ima serijski broj.kad sam nazvao sluzbu za korinike operater me trazio taj broj i ja mislio da ce on to rjesit... medjutim trebao mu je broj samo da provjeri da li je bon iskoristen...
Ko da krene s rjesavanjem problema kad vip centar nema veze s tomatom?Izvorno postao Drug Mile
Par sendvica i pivu moze jedino dat securitiju tako da ublazi izbacivanje.
e i meni se to jednoh dogodilo,i stvarno u vipu su to rijesili.
kuzim te koliko si ljut,ne radi se o 50 kuna ..nego o cistom principu..i nemoj odustati,to je tvoj novac![]()
Nisam znao kamo smjestiti ovaj post pa se ispričavam ako sam pogriješio.
Neki dan sam dobio paradajz SIM karticu i ubacio u prastari T68i (jedini Vip kodirani mob u okolici i šire) i stvar radi.
Da li svi Vip kodirani mobovi rade s tomato karticama?
ja mislim da da. jer tomato je pod vipom.
naravno_____
dobar grah daleko se čuje
Po odnosu prema korisnicima vidiš da su pod istim krovom. Kradu i nema šanse da koristim vip il tomato-koma živa. Probo pa se opeko!
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
od kada su dosli ovi bonovi kompijuterski iz aparata sa njima samo problemi
problemi sa cime?
nemozes sastrugati jel?
haha
ili ih brze trosis?
daj detalje.....
ps-ja jos nikad nisam imao frke sa tomatom
ukucas bon i zoves i simsas i to je to.....
Bookmarks