Otkriva se pomoču jačine signala i sjecištem 3 repetitora.Izvorno postao tino1
Točnost je do 50 metara.
Otkriva se pomoču jačine signala i sjecištem 3 repetitora.Izvorno postao tino1
Točnost je do 50 metara.
Meni je od svega učinjenog najjača kazna oglas za drva u plavom oglasnikuMislim da će mu telefon zazvonit barem 25 puta na dan,možda i više jer od neki dan i on-line izdanje plavog oglasnika ima uz oglase kontakt brojeve
![]()
Zima se bliži brrrrrrr a jeftina drva su svakome primamljiva
nego ,nešto bih pitao vezano za snimanje razgovora-kao npr u ovom slučaju ako te netko uznemirava i priča bolesnoće isl. i ti snimiš razgovor na mob - jel policija reagira na to ukoliko saznaš tko te zove. jer bez snimke ako prijaviš nemaš dokaz niakav.
Momoću čeka ?Izvorno postao Amdejac
Kojeg uređaja
![]()
Pomoću trikodera trianguliraš signal (naravno, treba vas biti troje minimalno) i jednostvanom matematičkom operacijom dobiješ udaljenosti mobitela od pojedinačnog, jel', trikodera. A malo kompliciranijim načinom dobiješ i Z koordinatu pozicije mobitelaIzvorno postao tino1
Ovo je za GPS ali sve je to ista stvar:
Code:Postoji jednostavna formula koja kaže prijamniku koliko je pojedini satelit daleko: Udaljenost od satelita jednaka je brzini emitiranog signala pomnoženoj s vremenom koje treba da signal dođe do prijamnika (brzina x vrijeme putovanja = udaljenost).
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ali ti to netreba jer provider uvjek zna gdje si.Izvorno postao XLR8R
![]()
Naravno, samo treba povući neke vezice!Izvorno postao Amdejac
PS: pošto mi je prijašnji post malo pametnijeg sadržaja, nemojte misliti da trikoder postoji...![]()
postoji, postoji samo je kamufliran u mobitelIzvorno postao XLR8R
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Hmm mislim da moj to nemaIzvorno postao Sljaka
Nekako opisu najbolje paše SE P9xx serija baš onda kad se otvori tipkovnica..![]()
Bookmarks