Neznam da li je to po pravilima foruma. Ako nije molim moderatora da obriše post.
Tip je stvarno gad i javlja se na telefon kao da je promukao da ga nebi netko prepoznao po glasu.
Neznam da li je to po pravilima foruma. Ako nije molim moderatora da obriše post.
Tip je stvarno gad i javlja se na telefon kao da je promukao da ga nebi netko prepoznao po glasu.
Zadnji uredio Bimbi : 05-10-2006 u 01:01
Protiv takovih vrsta ljudi se ne može nikako drugačije nego vratiti istom mjerom ALI ima jedna mala sitnica a to je što njemu promjena ovoga sada broja koji posjeduje nije problem i vjerovatno ga ima samo zbog njegovih bolesnih nakana!
Opet gledajući s druge strane nemojmo se spuštati na nivo takvih mentalno ograničenih osoba kojima je zadovoljstvo uznemiravati druge!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
mene je isto prije cca godinu dana zvao svaki dan neki manijak i govorio da neka bolje za svoje dobro ne idem sama po noci negdje,da me on prati,da ce me ubit itd..i onda se jednom javio brat moj i neznam sta sve rekao i tip vise ne zove...pa ako saznas broj zovi sluzbu za korisnike i pitaj za taj broj,da ti kazu ime i prezime i adresu,dodete mu doma i kazete mu sve sta trebate....
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
psihologija ubija covjeka,prema tme malo igre na njegov nacin nece ti stetit
procitaj malo freuda i svasta ces doznat![]()
Zadnji uredio JOLIE : 24-01-2008 u 00:20
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
Nema tu govora....samo ručna posred nosaIzvorno postao mala
![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
Slazem se sa LedenimIzvorno postao ledeni
![]()
Dok je moja stara isla u zg na faks,posto je putovala iz karlovca neki lik ju je na zeljeznickom pratio i zafrkavao,a ona ni pet ni sest nego kak je imala bokser(ak se tak zove) pa u benu i nikad ju vise nije cackao![]()
Ja imam onaj sprej u torbici (suzavac ili kaj vec) al nabavit cu ja sebi elektrošoker...Izvorno postao sfreak
![]()
Ma dok ja to izvadim od straha, gotova sam... slijedeci dan u Istrazi kod Valdeca.
![]()
![]()
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
ma svasta ima ...svakakvih debila...pa cak me i u tramvaju napao lik...brrrrr![]()
i onda kad mi govore da sam razmazena sta se bojim sama po noci negdje ici...mah..zajebi ti to,uvijek netko mora biti samnom
![]()
ali samo neznam odakle tom debilu moj broj....![]()
ovog tipa nazovite ili mu dodite doma i napenalite ga..nema tu price..prvo ga pitajte sta zove i onda zuum![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
a jasno mi je,ko se ne bi bojao po noci.i ja se s oprostenjem ponekad u....m od straha,ali imam curu koja me braniIzvorno postao JOLIE
ma u velikim gradovima je pametnije da se ide van s nekim.
A Jolie moras decka zaposlit,to ti je jedino rjesenje
to i za tebe vrijedi Mala![]()
Bookmarks