to mene slično muči ali meni se neće driveri instalirati jer imam windowse x64 ... ako možda zna rješenje problema neka pomogne
...Problem...skinuo sam pro verziju, registrirao na netu, skinuo najnoviji update, a motorolu nit preko kabla, nit preko bluetootha nemogu spojit sa mobile phone tools...mislim ja njega hocu radje spojit preko kabla no medjutim...ovako se dogadja...samo mobile phone tools nemoze pronac moj uredjaj..pa ga instaliram pod other devices na portu na kojem je i svi testovi prodju ok...i onda se pokrene moj mob i na desktopu je no medjutim pise da telefon nije connectan...i neide.vec gubim zivce pa ako netko zna u cem je caka...neka napise.....hvala..
to mene slično muči ali meni se neće driveri instalirati jer imam windowse x64 ... ako možda zna rješenje problema neka pomogne
najjednostavnije ti je reinstalirat windowse i kad spojis motorolu das joj njene drivere hehe
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
E to je sad vec njesra, moro bi naci onda drivere za motorolu za 64bitne win, vjerujem da bi onda radilo....Izvorno postao tekkkkno
U pravilu ovak bi to trebalo ic:Izvorno postao bubyx
Instaliras MFT
Spojis mob s kablom na komp (USB kabel)
Pokrenes MFT, oni prepoznaju mob, instaliraju drivere i radi.
Provjerite kablove decki jos jednom, odnosno konekciju s mobo i konekciju na kompu
Zadnji uredio Inovator : 31-10-2006 u 00:25
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Bookmarks