da, ali on prije formatiranja želi napraviti BACKUP....
Nisam dosad drugačije radio osim PC suitom...nebih znao![]()
da, ali on prije formatiranja želi napraviti BACKUP....
Nisam dosad drugačije radio osim PC suitom...nebih znao![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Točno, ali koliko sam ja shvatio on je samo napisao za telefonske brojeve koje lako može staviti na karticu davatelja usluge!Izvorno postao Symbian FAN
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ma nije frka za reset, to znam, problem je sto kolega ima prko 300 brojeva, gdje se na imenima nalazi i jos detalja, pa bih da sacuvamo sve to u istom formatu, kao preko suite -a, na koji nema sanse da se spoji, uvijek izbacuje neki eror, bilo preko ic porta ili blututa, kad se kopira na karticu odvoje se svi detalji, a to i nije bas prakticno.
A dali bi pomogao
Backup phone memory on memory card???
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Gdje je ta opcija ?
Kad odes u Extras pa na Memory Card ili gdje ti je vec.Izvorno postao letmarebrmbarov
Samo nisam siguran da ti napravi i backupa kontakata.
Skinuo sam na dotsisu Contact Manager pa sam s njim uspjesno napravio backup kontakata.
I meni su kontakti jedan od najvecih "problema" prilikom formatiranja i ciscenja telefona..
--
. [Lejzermaster]
jel ti mozda neki od prijatelja ima symbian telefon?
kad sam prije imao 3650 on isto tako nije htio slusati PC suite, kupio 6630 i sad bio problem prebaciti kontakte
uglavnom postoji opcija s kojom mozes prebaciti kontakte s mobitela na mobitel, pa recimo prebacis kontakte frendu na mobitel, formatiras svoj i onda ih prebacis nazad na svoj....
Bookmarks