800*600 ->15 inch monitorIzvorno postao V3rt!g(o)
800*600 ->15 inch monitorIzvorno postao V3rt!g(o)
il je rezolucija ili je refresh rate
ja imam fixiran refresh rate na 85 HZ i ako hocu pokrenuti neku igru u vecoj rezoluciji, a u toj rezoluciji mi ne podrzava 85 HZ obavezno se ugasi
probaj malo se igrati s tim postavkama, pa nije moguce da igra ne zeli raditi u 800*600
točno, prvo bi bilo super da instaliraš driver za monitor... nemoj da ti stoji plug and play monitor... onda si podesi da ti ne povisuje refresh..
ako ni to ne uspije uzmi ati tray tools ili u nvidia panelu ako imaš nvidiu podesi da pri prebacivanju u rezu vrati na 800 * 600
ak ni to neide, nađi neki config u igri i editiraj di piše x y height width ili što god već da označava rezu...
no kaka je to igra koja traži nekompatibilnu rezu... u biti sve bi igre sa bar safemodom morale ući sa 640px neznam, pokušavaj...definitivno je nepodržana reza / osvježenje pa se zato gasi
koju grafičku imaš?
možeš na postavkama od grafe odrediti koji refresh hočeš za koju rezu (premosti postavke od igre)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Od grafe imam geinwardowu 6600GT, e vidiš za ovo s fezom i fresh ratom nisam imao blege, niti nikad nisam prčkao po tome, probat ću nešto, jer naišo sam na još jednu igru točnije Half life 2 episode one, i sad neznam jel za to treba imat instalirano HL2, jer za taj HL epizode one nema nikakav setup, ima samo exe file svjetli dosta dugo dioda za aktivnost diska i ugasi se monitor opet, za sada mi se samo kod te dvije igre monitor ugasi. Probat ču to su rezolucijama i FR.Izvorno postao V3rt!g(o)
daj ti radije nama točan model i marku svog monitora (otraga na naljepnici piše)
LG 520Si, star 6 god, još nisam imao takvih problema s nijednom igrom.Izvorno postao V3rt!g(o)
max reza za taj monitor je 1024x768 na 60Hz
Bookmarks