Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    Nokia E70
    Operater
    V)(P
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

E70 Newbie question

Konačno...nakon mnogo odricanja i mnogo prespavanih noći (umjesto tulumarenja) priuštio nam si Nokiu E70. Lijepa stvarčica. Većinu sitnica i stvari (softvera) koje su me interesirali sam našao ovdje. No ipak mi 2 stvari nisu baš jasne.
    1. Prilikom instalacije nekih (ali samo nekih) programa/igara u sis formatu telefon mi prijavljuje krešku sa certifikatom i odbija instalaciju. Neki od njih su FScaller i Blackballer. Lijepo je pisalo da su verzije za S60 verzije 3 no ipak instalacija ne prolazi. Ima li tome kakvog lijeka? Napominjem da opet neki drugi programi instalaciju naprave uredno. Također nema problema niti sa java aplikacijama.

2. Planiram kupiti miniSD karticu pa me samo interesira dali postoje neka ograničenja u smislu kapaciteta, proizvođača, kvalitete i kompatibilnosti sa E70. Konkretno...mislim uzeti sandisk miniSD od 2GB pa ako ima tko iskustva sa tom karticom neka napiše.
    Zadnji uredio bobo_hr : 04-10-2006 u 11:06

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    S6 edge
    Operater
    V)(P
    Godina
    38
    Bodovi
    22.149
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. ja imam N73 (nači isto 3rd) i također imam neke probleme sa nekim programima namijenjenim 3rd, to je jednostavno tako jer su ih proizvođači namijenili na tek prve takve uređaje (npr samo za N80 ili 3250). Znači očekuj takve probleme još par mjeseci, pa ćeš kasnije uživat.

2. Kod miniSD-a preferiraj SanDisk jer su najkompatibilniji sa Nokia-om. Ja imam SanDisk od 1GB UltraII i vrlo sam zadovoljan, brzina je ok i nikad nisam imao nikakvih problema. Izbjegavaj neke noname ili žnj marke. Fokusiraj se na SanDisk.
    Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
    Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....

Forumaš
    Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    Nokia E70
    Operater
    V)(P
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala za info, tako sam i predpostavljao. Što se tiče kartice, ionako je izbor mogao biti samo Lexar ili Sandisk. Ostalo smeće ne pušim. Naučilo me pameti dok sam kupovao kartice za foto-aparat..
    The three basic principles of Windows system administration: 1) For minor problems, reboot,
    2) For major problems, reinstall, 3) For no problems, replace with Linux
    http://www.satelitskiforum.net

Forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Operater
    Simpa, Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kao sto ti je covjek rekao, neke aplikacije za 3rd edition jos treba cekati, ali sve ce to doci na svoje

a pri kupnji kartice za svaki slucaj pitaj jel mozes prvo isprobati, najbolje biti siguran

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. M65 Newbie
    By Gargamell in forum Siemensi X6x i X7x
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 01-12-2005, 22:18

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove