koji je vaš životni san? i dali je ispunjen..ili na dobrom putu do ispunjenja?
koji je vaš životni san? i dali je ispunjen..ili na dobrom putu do ispunjenja?
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
san mi je da se naspavam pa pošto je to kontradiktorno - ništ' od toga...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
a daj dmitrovski budi ozbiljan barem sada![]()
ja vise nemam zelja sve sam sebi ispunio,samo jos da nadjem sastav na temu moja prva ljubav i na konju sam
Ako si gladan pojedi nesto
pa nimda napiši nam koji je to bio životni san, s obzirom da si ga ispunio nama je drago....podijeli to s nama
1. james bond
2. nije
3. na pola puta
Samo da budem sretna i zdrava.
jos sam mlad
Zdravlje nije sve u životu alio sve ostalo je ništa bez zdravlja.
zivotni san? evo da postanem neka poznatija licnost, sretan covijek sa sretnim brakom(+1ljubavnica-za opustanje.).
ja znam koji mi je životni san.
Neka mrcina od motora, dobra treba koja če putovat samnom i ekipom iz moto kluba po inozemstvu.
ah, da... neka kučetina sa bazenom na moru... predsjednički apartman u zagrebu, možda čak i neki ferrari...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Poslao: miško
Zdravlje nije sve u životu ali sve ostalo je ništa bez zdravlja.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
sve je
radim u mobilu![]()
...jesi šteker...
U biti ja uvijek imam snova kako bi nečem imao težiti (jesam pametan)...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
moj san je da me zdravlje služi, kao i moju obitelj, da budem prije svega dobra mama i dobra žena. a kaj se posla tiče trudim se biti što ambicioznija...volim radit i mislim da je to ok, jer lijenčine ne podnosim.
i da budeš izvrstan doktor!Poslao: whiteboy
Pa reko da je zdravlje najbitnije i nadam se da ću moći pomoći onima kojima fali...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
mislim da će tvoja medicinska sestra biti najzdravija![]()
![]()
1.zdravlje
2.zdravlje
3.zdravlje
definitivno je najvaznije...........
a snovi..... dva mala bebaca (samo da mi budu zdravi) kojima cu bit dobra mamica, dobar posao i zadovoljavajuća karijera, diploma.........
a prije svega zivjeti zadovljan sam sa sobom..imati neku ravnotezi i mir i što manje stresa te redovit san
(ovo za stres i san je nemoguća rečenica)
i dobri mobaci...puno dobrih mobaca..njami...sad cekam 7250i, a planira se i jedan g50
copyright by Mjehuric
rad na telekomunikacijama, puno para, ferrari dobra pica i neznam kaj jos
malo smo skromni coma?Poslao: coma_zgb
rad na telekomunikacijama, puno para, ferrari dobra pica i neznam kaj jos![]()
a dobro, zamijenimo ferrari sa nekim solidnim auticem i puno para sa dovoljno para! jel sada skromno
Ferari ima bezvezan portapak, BTW nedavno sam vidio jedan crni Ferari.
Šta je to znači dovoljno para????
Kad ja budem imao solidnu lovu kupit ću Twingo od 150KS i umjesto zadnjih siceva će biti zvučnici.
sve mi je ispunjeno samo još da dobijem posao u vip-u onda bi mogao reći da sam sretan
Mostovi okruga Peščenica
Cini mi se da svi imaju bar nekakvu ideju o tome sto zele....Mislim,osim onoga sto svako ljudsko bice normalno zeli(zdravlje,bar nekakvu materijalnu sigurnost itd.) nemam pojma jos sto je to sto zelim od zivota pa da mogu reci da su mi svi snovi ispunjeni.Nesto fali...a sto...ne znam..
Bookmarks