može na dotsis.com npr. većina aplikacija je cracked, postoje i screenshotovi tako da za to nema zimeIzvorno postao ihaladin
![]()
![]()
može na dotsis.com npr. većina aplikacija je cracked, postoje i screenshotovi tako da za to nema zimeIzvorno postao ihaladin
![]()
![]()
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Evo tema ista ko i ova:6280 ili N70, samo mu možda pitanja bila malo drugačija... Pogledaj tu temu...
Bilo je već dosta sličnih usporedba... npr: ova
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Znam. sve sam to pročitao. I napisao sam to:Izvorno postao Ico86
Zanimalo me tih par stvari kojih nema u onim threadovima.Izvorno postao JA
Svejedno hvala!
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
moj bi bio izbor 6280,u pogledu svakodnevnog moba pobijeđuje...
pitanje je dal ti treba symbian?nova series 40 je toliko napredovala tako da pruža jako veliku dozu personalizacije,i to je naj soft koji danas mobov imaju bez os-a(windows i sl.)...
kamera je u rangu sa n70 stime da je galerija puno brža i bolje riješena,a o videu da ne pričam,reza sve govori...
da slide ima lufta,ali isto tako n70 škriputa svaki put kad je u ruku primiš..
ekran na 6280 vrlo lako pobijeđuje,izvrstan je!!!
ako več moraš uzeti n70 i odlučio si se za taj uzmi n72,crna boja i puno bolje izgleda![]()
n 72 dolazi sa 128 mb karticom a n7o sa 64, n72 nema malu vga kameru za videopoziv a n70 ima,ostale specifikacije su slične... s tim da je n70 UMTS, vrlo slični modeli zapravo i cijena bi trebala biti glavna misao vodilja u toj priči...al ja bi ipak n70 no vjerojatno zato što ju imam i super mi je...
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
ja bih uzeo n70![]()
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
ja bi radije 6280, ne sviđa mi se n70
Bookmarks