Ali, očigledno sa slabijom reklamnom kampanjom, jer ja nikad nigdje kod nas nisam vidio reklamu za neki drugi player osim za iPod-ove...Izvorno postao rospaya
Ali, očigledno sa slabijom reklamnom kampanjom, jer ja nikad nigdje kod nas nisam vidio reklamu za neki drugi player osim za iPod-ove...Izvorno postao rospaya
Ipod je marketinsko cudo, jedino to.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
slazem se s ovim!Izvorno postao rospaya
dali netko zna koliko kosta ovo cudo od microsofta?
cjena još nije definirana jel je trebala bit niža nego ipod ali s obzirom na to da je apple nedavno spustio cjene čeka se na microsoftov odgovor,...ovo je otkako sam čito zadnji put prije 4 dana članak pa ako se nešto promjenilo u međuvremenu neka me netko ispravi.
Cijena ce biti oko 249 dolara, a kada (ako) dode kod nas ocekujte bar 300 eura.
U svkaom slucaju, ozbiljno razmisljam da ga kupim, jednom kad dode.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
hah 249 dolara (isto kao i ipod),no to nije službena informacija kolko sam skužio još, čito sam da je i walmart objavio cjene na stranicama pa su morali maknut do službene objave
Bookmarks