Sile ne razumijem cemu ovo bjesomucno prepisivanje vijesti sa tog blog-a? jedino ako nije tvoj pa se radi o reklami, sto opet nije u redu.
Iako su tehnički detalji i sve specifikacije poznati već neko vrijeme red je da vas obavijestim da je Microsoft službeno predstavio svoju prijenosnu multimedijalnu uzdanicu s kojom od će od Applea pokušati ugrabiti dio kolača ovog tržišta.
Zune se isporučuje u crnoj, bijeloj i smeđoj boji, sadrži disk kapaciteta 30GB, 3-inčni ekran u boji, FM radio i ostale uobičajene tehnikalije svojstvene ovoj vrsti uređaja, no osim klasičnog kablovskog prebacivanja podataka Zune sadrži i bežičnu (802.11) povezljivost.
Microsoft također predstavlja vlstitu verziju iTunes dućana nazvanu Zune Marketplace, gdje je korisnicima omogućena kupovina kako pojedinačnih datoteka tako i korištenje oblika fiksne pretplate, a koja omogućuje neograničeno preuzimanje audio i video datoteka. Na žalost ovo je u principu sve što je Microsoft pustio van tako da točan datum izlaska na tržište niti točna cijena (spekulira se s oko 299 dolara) još uvijek nisu poznati.
Preuzeto s gadgeterija.blog.hr
Sile ne razumijem cemu ovo bjesomucno prepisivanje vijesti sa tog blog-a? jedino ako nije tvoj pa se radi o reklami, sto opet nije u redu.
Ali je korisno.
Ja nisam znao za to recimo... Nadam se da će bit jeftiniji id iPOD-a i da će im oboma pasti cijena (ipak je to konkurencija). Nema više monopola![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ovo je prebacivanje informacija na nas forum.
btw: kad netko googla link ce ga dovest i ovdje kod nas a onda kroz raspravu o ovom i drugim gadgetima moze saznati jos stosta od nas. Zadrzati se na forumu i bla bla...
usput apple caruje snaga klade valja... a sony svira, microsoft pokusava biti konkurencija al slabo da ce da se tu probije
Ovdje se ne slažem s tobom...istina, kod Sonyja sam bio zadovoljniji što se tiče kvalitete zvuka, baterije i općenito playera kao takvog...ali kad bi išli gledati statistike u svijetu, mislim da je Apple sa iPodom napravio puno bolji rezultat nego što je napravio Sony ili bilo koji drugi proizvođač koji nudi mp3 playere...Izvorno postao dino123456789
Bom Chicka WahWah
Ja imam creative od 256 MB...zvuk mi je ok... oni su također dobra marka..
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
bez dvojbe je tako,nadam se da če zune bit dostojan protivnik od marketinga nadaljeIzvorno postao PhytoSculpt
![]()
Kakav crni monopol? Na tržištu je na desetine različitih brandova mp3 playera, a to što iPod predvodi, nije stvar u tome što su najbolji, već su među prvima (ako ne i prvi) krenuli sa proizovdnjom mp3 i multimedia prijenosnim playerima i imaju pritom najjače reklamne kampanje... Svi znaju za iPod, zato se ni ne trude podgledati što se sve nudi na tržištu...Izvorno postao Symbian FAN
Apple uopce nije rano krenuo, cretaive, rio i slicni su onda drzali preko 70% trzista.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ali, očigledno sa slabijom reklamnom kampanjom, jer ja nikad nigdje kod nas nisam vidio reklamu za neki drugi player osim za iPod-ove...Izvorno postao rospaya
Ipod je marketinsko cudo, jedino to.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
slazem se s ovim!Izvorno postao rospaya
dali netko zna koliko kosta ovo cudo od microsofta?
cjena još nije definirana jel je trebala bit niža nego ipod ali s obzirom na to da je apple nedavno spustio cjene čeka se na microsoftov odgovor,...ovo je otkako sam čito zadnji put prije 4 dana članak pa ako se nešto promjenilo u međuvremenu neka me netko ispravi.
Cijena ce biti oko 249 dolara, a kada (ako) dode kod nas ocekujte bar 300 eura.
U svkaom slucaju, ozbiljno razmisljam da ga kupim, jednom kad dode.
www.gadgethive.com
hah 249 dolara (isto kao i ipod),no to nije službena informacija kolko sam skužio još, čito sam da je i walmart objavio cjene na stranicama pa su morali maknut do službene objave
Bookmarks