jeis gore odabro s55?
Kupio sam kabel neoriginalnlini za s55 u solvensa u splitu za 70kn
mislio sam da ću moći umetnuti patcheve ali nešto ne radi u v_klayu kad kliknem na read memory (pod tabom) flasher da mi nekakvu poruku "a hardware I/O error was reported while accessing COM1 - loader: Open: No answer from boot AllBoot.bin"
inače kad koristim ovaj kabel u siemens data suite mobitel mi je uredno pronađen
MOLIM VAŠU POMOĆ
![]()
jeis gore odabro s55?
jesam i proba sam istu stvar sa materinom c55-icom i javlja se isti problem. neznam koliko je bitno ali sa ovim kabelom sam uspio sa programom Siemens EEPROM tool skinuti čitav eeprom sa mobitela
Hell Ain't A Bad Place To Be
dajte ekipa pomozite molin vas
jesi dobro namjestia u opcijama di ti je priključen mob (koji com port) i jeli i mob uašen dok radiš sa V_klay-om??
maraschino - PTICICA
com port je namješten dobro i mobitel je ugašen nakon toga pritisnem read memory i onda kratko na mobitelu pritisnem tipku za paljnje/gašenje i onda mi da onu poruku
Koju verziju V-klay-a koristiš? Pokušaj skinut posljednju. Sa prethodnom verzijom imao sam isti problem i sa S 35 i sa C 35 i MT 50. Jedino je ispravno radil sa S 45.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
zadnja verzija ti je 2.3.6, možeš je skinutu na http://tau6.cjb.net , pa probaj s njom...
maraschino - PTICICA
iman instaliranu tu zadnju verziju 2.3.6 šta bi još moglo bit?
Postoji mogućnost da imaš drugi tip flash memorije. Kad prikopčaš S55 pritisni ono Refresh. Ako ti ne pokaže tip flasha onda si jednostavno loše sreće.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ipak je proradilo nisan bija stavija brzinu prijenosa na 115000 mogu van reć da s55 izgleda puuuuuuuuuuunooooooooo bolje sa menijom od M55
Meni se moj S55 ugasi kad ga spojim na port, a na laptopu sve normalno radi, mogu se spojiti i na gprs, a gdje su mi u trgovini rekli da se ne moze... Samo ovdje nesto steka? Znaci kabel je u redu, port onda nesto ne valja?!?!
www.telfon.net/foto :: Moja foto galerija ::
www.telfon.net :: Sve za mobilne i digitalnu fotografiju ::
jesu ti xp windowsi i na laptopu i na pc-u?
znam da xp zna napraviti male probleme sa portom kad se treba spojiti na mob, pa je rezultat da ga jednostavno ne preoznaje....
maraschino - PTICICA
Win98 je na oba. Cudno je i to da sa SL45i sve normalno radi, ali kad spojim s55, ugasi se![]()
www.telfon.net/foto :: Moja foto galerija ::
www.telfon.net :: Sve za mobilne i digitalnu fotografiju ::
hmmm.... nemam pojma
maraschino - PTICICA
Bookmarks