Što je tu novo? Svatko tko je ikad otvorio mem stick zna da su svi elementi zajedno 2-3 mm, a postoje i SD kartica koje u sebi imaju ugrađen USB konektor i idu do mislim 4 GB.
Iako je tanašna tek 4 milimetra, a teška 13 grama na ovu memorijsku karticu moguće je pohraniti do pristojnih 1GB podataka i predstavlja idealan medij za prijenos podataka, nosiv u novčaniku. Štoviše, hongkoški Brando, gdje je karticu moguće kupiti za 39 dolara, omogućuje i printanje vlastitog logotipa ili bilo kojih drugih podataka na nju.
Preuzeto s gadgeterija.blog.hr
Što je tu novo? Svatko tko je ikad otvorio mem stick zna da su svi elementi zajedno 2-3 mm, a postoje i SD kartica koje u sebi imaju ugrađen USB konektor i idu do mislim 4 GB.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
niti meni nije jasno a flash memorijski stickovi debeli kao ova kartica se mogu odavno kupit čak i u našim trgovinama.
ak se ne varam i ti si jednog sličnog posjedovaoIzvorno postao sodom
![]()
i jos micro/mini SDIzvorno postao Billy_boy
![]()
Interesantna je recimo po dizajnu, a i vi se čudite zašto nam Šile je predstavlja kao da svi imate po jednu.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
samo dizajn nista drugo
pa dizajn je i meni interesantan...Izvorno postao Vuki
Al izlgedao kao neka kartica za hotelske sobe(kao kljuc)
Meni izgleda kao nešto što bi mogao izvaditi iz novčanika i zabunom ugurati u bankomat!!Izvorno postao prpic
![]()
![]()
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ne ako ima mona lisu nacrtanuIzvorno postao Vuki
![]()
mos komotno u muzejIzvorno postao madDogg
![]()
jesamIzvorno postao zerobravo
@Vuki,da interesantan je dizajn i oblik,no stvar je u tome da je sličan tip memorije dostupan u svakom večem dučanu koji prodaje računalnu opremu
rođo po mjuziIzvorno postao madDogg
može ugurat u bankomat sad imaju one vise s slikom koju oćeš tako da odei stick i bankomat![]()
ali ipak nije loše za tu cjenu a izgleda cool
Zadnji uredio OuttaControl : 03-10-2006 u 21:16
Bookmarks