Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4
    Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Slikice i Video za samsung e900?

Kako najlakse sa kompjutera prebaciti na aparat slike i video zapise a i igre za samsung e900 i dali ima kakva online stranica sa slikicama i video zapisima ...

ps
    zanima me dali se ikako slike mogu zoomirat na samsung e900 jer od recimo 100 slika samo ih nekoliko mogu zoomirat , dali postoji neki dodatak ili neka stranica koja ima slike koje se mogu zoomirat , hvala

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    može li mi netko pomoći, spojio sam aparat na kompjuter instalirao sam studio i drivere za usb i kad spojim mobitel na komp kaže mi da izaberem način veze izaberem usb i onda mi kaže da pričekam par minuta dok se spoji, ja čekam al nista se ne dešava----

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    iPhone 6S Plus
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    51.213
    Nivo
    55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Bodovi: 51.213, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To se meni dešavalo sa Samsungom D600 i nisam uspio otkriti uzrok problema...onda sam ga jednostavno spojio putem BT donglea (uz PC Studio 3) i onda je sve radilo bez problema...istina, preko BT-a je sporije, ali će ti raditi, to je provjereno...
    Što se tiče konekcije Samsunga putem USB kabela, to je Samsungova boljka od samih početaka i jedini Samsung koji sam uz sto muka uspio spojiti sa PC-om bio je Samsung D410...
    Još jednom velim, nemoj se mučiti nego se kupi BT dongle, imaš ih za nekih 100kn po dućanima...
    Bom Chicka WahWah

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao PhytoSculpt
    To se meni dešavalo sa Samsungom D600 i nisam uspio otkriti uzrok problema...onda sam ga jednostavno spojio putem BT donglea (uz PC Studio 3) i onda je sve radilo bez problema...istina, preko BT-a je sporije, ali će ti raditi, to je provjereno...
    Što se tiče konekcije Samsunga putem USB kabela, to je Samsungova boljka od samih početaka i jedini Samsung koji sam uz sto muka uspio spojiti sa PC-om bio je Samsung D410...
    Još jednom velim, nemoj se mučiti nego se kupi BT dongle, imaš ih za nekih 100kn po dućanima...
    ok hvala

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove