Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 43

Threaded View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points
    Nagrade:
    Calendar Award

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    VIP
    Bodovi
    26.030
    Nivo
    39
    Bodovi: 26.030, Nivo: 39
    Bodovi: 26.030, Nivo: 39
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma mario vjerujem ja tebi da imas 88, nije u tom problem
    zasto nam ne pobrojis te ocite razlike pored novih ikona i tema koje si primjetio, a meni su promakle? Ipak sam ja pipkao na brzinu, u mraku i pod utjecajem koktelaa (mnozina)

(pogledao sam jos jednom setnju kroz menije sa
    http://www.mobile-reviews.de/8800SI/Menue/index.htm i cini se da je jedina razlika u drop-down meniju i barovima za podesavanje glasnoce tonova i videu za dolazni poziv, a pretpostavljam i pisanje poruka je S40/E3 stilu, ali to nije S40/E3, razlike gotovo da ne postoje)

nadam se da te to sto na Mobile review pise da 88SE ima S40/E3 nije navelo na pomisao da se radi o softveru iz 6280 - radi se o greski (ocito je da nisu ni imali upaljen telefon jer bi ga i fotkali, onaj pocetni screen je stari od 8800), osim ako telefoni koje sam ja imao u rukama imaju nekim slucajem S40/E2 soft (kao i "stara" 8800), razlicito od prodajnih primjeraka (pisalo je kod butanja Nokai prototype, not for sale)

kazem _samo_ da _razlika_ u odnosu 88 i 88S nije uopce uzbudljiva, jebote vise sam se narajco na razliku nokie 8110 i 8110i, 6310 i 6310i, da ne govorim 6230 i 6230i.. ovo je razocaranje, mogli su napraviti samo FW nadogradnju za sve to... poanta je da promjene niti izdaleka nisu vrijedne 3k kn vece cijene, pogotovo ako se kupi srebrni model 88S, onda si stvarno :bunny:

elem

ps. eto kad smo vec pri temi, mozes li mi sa prilozenog CD-a skinuti brian eno tonove i dignuti na rapidshare, to je nesto sto mi se fakat svidjelo
    Zadnji uredio jsp_m : 07-10-2006 u 00:37

Slične teme

1. Download uputstava za Nokia telefone
    By Downloader in forum Nokia
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 26-12-2004, 11:40

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove