pa ok, ja ne idem na fensi mjesta, niti sam sminker, al...volim lijepe stvari a i mogu si priustiti mob od 9000kn.![]()
pa ok, ja ne idem na fensi mjesta, niti sam sminker, al...volim lijepe stvari a i mogu si priustiti mob od 9000kn.![]()
meni sekica ima 8800...hmm mob je bash ok....ali meni mob više ne predstavlja ono nekaj kaj je prilo bilo..da ono dok sam na kavi mora bit' na stolu da se vidi..ja si za 8 gromova rađe kupim neke djelove ili cijeli skuter..ili nekaj drugo..kuiš...mob mi se sviđa al' nije to za mene...to je bash za moju sekicu...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
sva ta silna nova tehnologija u njemu, taj izgled...jednostavno savrsenstvo bez mane![]()
a sad malo ozbiljno
mozda da je od aluminija i da ima cca 60ak grama i da nema taj bezvezni poklopac i da ima malo normalniju tipkovnicu...bio bi to cool fon
ALI ovako...
enivej...svaka roba ima svog kupca...a posto se kod nas skuplje stvari prodaju bolje nego jeftinije...nije upitna prodaja...
RoBee
to je jako malo muzike, za jako puno novca, jednostavno mobitel za pokazivanje
Bookmarks