usporedivši : cijenu-količinu-veličinu dobivenog za novac, naspram bilo kojeg automobila , mobiteli su vjerojatno najskuplje pizdarije na svijetuIzvorno postao sonyck
usporedivši : cijenu-količinu-veličinu dobivenog za novac, naspram bilo kojeg automobila , mobiteli su vjerojatno najskuplje pizdarije na svijetuIzvorno postao sonyck
Meni se baš svidja 8800, ja bi uzeo onu gold da budem pravi gangsta.
Ne znam kakav bi udarac u glavu trebao dobiti da odlučim kupiti taj mobitelA i da ga dobijem, istog trena bi ju prodao.
Testis unnus, testis nullus!
za koji gram zlata ne bih bacio lovu, perfomansama nije bogzna sto jer ima mnogo boljih mobitela, cijena je pretjerana
Kad već svi pljuju po 8800 onda ću je ja malo braniti
Mobitel sam uzeo prije tjedan dana i fenomenalan je..čim ga primite u ruku, odmah vam je jasno zašto mu je takva cijena, jer to je najkvalitetnije izrađen mob ikad napravljen, počevši od toga da se ništa ne klima, da su materijali od kojih je izrađen vrhunski itd. Ekran je također mrak, a software je isti kao i na 6230i, osim nekih tema i melodija koje je skladao neki poznati japanski skladatelj (makar nisam nikad čuo za njega)...baterija mi je također OK (makar svi po njoj pljuju) i uz neko normalno korištenje traje 3 dana bez problema...za one kojima treba mobitel za šminku, a ne za nekakve programe, gledanje filmova i za kaj sve inače mobiteli služe, a ima koju kunu više, ovo je idealan mobitel za njih...![]()
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
daleko od toga da je 8800 fenomenalan mob,ali ne vrijedi tu lovu...![]()
ma to je mob za one koji zele bit face i prvi u svemu,ja ga osobno nikad nebi zelio imat za te pare n93
Zadnji uredio JOLIE : 24-01-2008 u 00:26
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
Izvorno postao JOLIE
Onda ga prodaj, i kupi sirocco
mozda ti bude bolji
TDI macht Spass
Bookmarks