U tom pod forumu je velika zbrka i svako malo stižu nove ponude različitih vrsta, zato mislim da bi se trebale uvesti kategorije poput: potražnja i prodaja. Pa npr. prodaja na: GSM, PC...
Nadam se da će moderatori prihvatit prijedlog!
U tom pod forumu je velika zbrka i svako malo stižu nove ponude različitih vrsta, zato mislim da bi se trebale uvesti kategorije poput: potražnja i prodaja. Pa npr. prodaja na: GSM, PC...
Nadam se da će moderatori prihvatit prijedlog!
nije potrebno, nemamo stotine oglasa dnevno več samo nekoliko.
Ma ne treba ih biti stotine da nastane zbrka, evo ja sam stavio oglas i sutradan sam ga jedva pronašao u moru novih ponuda o memorijskim karticama i džepnim računalima...Izvorno postao sodom
ima u tome nešto , al ga probaj stavit u praćenje tema . heh , i ja sam to tek nedavno skužio. i još nešto, kad vidiš sodomov avatar u svojoj temi ,više ne komentiraj. samo se
![]()
Ovaj forum nije namjenjen samo oglašavanju... to mnogi misle da jeste... Ono da je forum super za oglase i tak to... Ali kao što je već izjavljeno u pravilima... to je samo interno za stalne korisnike da nađe neko povoljnije riješenje u nabavci nekih stvari... Što se mene tiče, koliko ga mi gledamo i pratimo, može ostati ovakav kakav je... Kad postaš u oglasnik, preplati se na temu pa ćeš dobiti obavijest na PM ako ti netko šta posta...
Što se manje ovo pretvara u oglasnik to bolje... neka ostane stručan ko što je i do sad bio...
živiooo!Izvorno postao Krompirko
![]()
Bookmarks