Da to sam i ja pretpostavil, sam sad neki info o tome ko je zastupnik za LG te di je servis njihov.Izvorno postao HunterHR
Ak to ne najdem, ondak cu vidit kod lokalnih computer shopova dal se oni mogu uhvatiti u koshtac s time.
Damn.
Da to sam i ja pretpostavil, sam sad neki info o tome ko je zastupnik za LG te di je servis njihov.Izvorno postao HunterHR
Ak to ne najdem, ondak cu vidit kod lokalnih computer shopova dal se oni mogu uhvatiti u koshtac s time.
Damn.
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
to sam mu ja strgala ... kmeee![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Maaa, cuj ti nju, nisi ti vec Gremlini, kaj neznas da su oni odgovorni kad neke u tehnikalijama rikneIzvorno postao fly_nan
![]()
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Eto da na kraju nebum nit popravljal ovog pokvarenog, nit bum kupoval 17 inchnog.
Bacio sam oko na jednog od ova dva monitora s obzirom da su dosta povoljni, pa eto zanimaju me vasha misljenja u vezi njih
Solucija 1:
http://www.links.hr/index.php?option...kl=100.326.001
Solucija 2:
http://www.links.hr/index.php?option...kl=100.323.003
E sad, pak zanima me kaj znaci ovo 5ms i 800:1, te naravno kaj je bolje.
Ja bi ubo ovog 22 inchnog![]()
čemu onda "dilema" ili želiš čut koliko mi se sviđa ovaj 22"![]()
Mislil sam da su bitne karakteristike, pa reko da provjerimIzvorno postao sodom
pa jesam parless, al za koja 3 mj necu bitiIzvorno postao frish-KI
a sad trenutno se kupuje monitor u firmi pa reko da znam kojeg preporuciti
![]()
bitne su karakteristike,no ovi su monitori po njima gotovo identični
jedina razlika bi reko da je ovih 500kn i 2 dodatna inča koja su uvjek dobrodošla![]()
5 ms ti je refresh rate i što je manji to je bolji, a ovaj omjer je kontrast, odnosno, što je veći, to bolje... A ja mislio da si parles...![]()
zašto onda cijena monitora raste kako raste i taj ms?Izvorno postao frish-KI
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Ne raste... To ti se čini možda kod usporedbe ova dva modela... Zavisi koje sve ostale karakteristike ima neki monitor...
Bookmarks