de mi posalji koju sliku na e -mail da vidim kakve su pls
kunict@hotmail.com
Prije par dana sam kupio kameru, a data kabel(neoriginal) mi je crko pa nisam imao kud sa slikama, morao sam obrisati melodije, slike i igrice. Jucer sam kupio original data kabel i napokon premjestio slike na komp, a na mob vratio stare fileove, ali... Java mi vise ne radiNiti jedan igrica ili program pisan u Javi se vise ne moze pokrenut. Nekad mi kaze "Nisam mogao citati profil!", a nekad "Greska pri pokretanju" il nesto slicno. Kaj mu sad to znaci? HELP!
de mi posalji koju sliku na e -mail da vidim kakve su pls
kunict@hotmail.com
zzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!
...prebaciješ .jad i .jar datoteke ili...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Ma prvo sam po starom obicaju stavio samo .jar, pa kad sam vidio to profil, prvo mi je palo na pamet da stavim .jad i nije radilo![]()
...hm, hm...
Sad ili ti se mob "zbrejk'o" pa ne prepoznaje fajlove ili su ti isti neispravni...
Raci mi jesi li možda probao nešto od igrica "povući" s WAP-a...
Ma u fajlovima ne moze bit problem jer stavljam iste fajlove koji su prije tjedan dana radili
Sa wapa ne mogu nista "povuc" jer nemam para![]()
...možda je stvar u novom kablu pa...
Da je stvar u kablu, sumnjam da bi sve ostalo radilo. Ma budem odfuro mob u Siemens Service Shop sutra poslje skole zajedno sa kablom pa cemo vidjet.
Ajd postaviš koju sliku da vidim kak izgleda.
I kolko si platio kameru(IQP 530?)?
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
http://web.vip.hr/filip.radelic.vip/M55_IQP530/
Ima vec 2 velike i nekoliko malih, budem stavio jos velikih za 15-20 min jer su mi fotke na ntfs particiju, a trenutno sam na win 98.
@ficho i sa win98 je moguć pristup ntfs particiji.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Poslao: ficho
Prije par dana sam kupio kameru, a data kabel(neoriginal) mi je crko pa nisam imao kud sa slikama, morao sam obrisati melodije, slike i igrice. Jucer sam kupio original data kabel i napokon premjestio slike na komp, a na mob vratio stare fileove, ali... Java mi vise ne radiNiti jedan igrica ili program pisan u Javi se vise ne moze pokrenut. Nekad mi kaze "Nisam mogao citati profil!", a nekad "Greska pri pokretanju" il nesto slicno. Kaj mu sad to znaci? HELP!
Jesil popravio mob![]()
zzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!
@Sljaka, znam da moze, ali za to mi treba poseban program, ne? Neda mi se s tim gnjavit.
@covjek, nisam popravio mob, nisam imao vremena da ga odnesem na servis.
Slike su odlične,nemam prigovora.
Moram što prije nabavit tu kameru!!!![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
@ficho program se zove NTFS for Win98 ili tako nekako. Isplati ga se stavit, nije gnjavaža a dobro dođe.Ako trebaš pošaljem ti.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Prvo mi reci koliki je![]()
Bookmarks