Da li postoje zamjenske tinte za Canon ip 4200?
Da li postoje zamjenske tinte za Canon ip 4200?
postoje:bunny:
ajde pitaj me di??ajde ajde
hehe...
uglavnom,ja sam ti ih trazila po cijelom zagrebu i JEDINO mjesto na kojem sam ih nasla (nema makro mikro,feniks,hgspot,ma nitko...) je na tresnjevci
na duzicama (ono kad silazis s autoputa prema tresnjevackom placu,iliti produzetak dobojske...) e sad ... ne znam tocno kako se zove ducanali uglavnom, kad prodes plac (ako ides od ozaljske/tratinske) ducancic je s desne strane...i onak ti je ko u "podrumu"...izvana ima neke stepenice i to...mislmi,covjek nikad ne bi pogodio da tamo toga ima...
eh ... probat cu potraziti na netu sad jos,mozda nadem...
kostaju ti 40kn,a ona crna veca je 43kn...jedino je fora u tome kaj nemaju cip(ali to skines s original boje i radi...probano...)...i super je tinta...ja bas sad moram ici plavu kupiti
EDIT: evo nasla sam...
INFOCOR computer shop
Dobojska 36, 10000 Zagreb (Trešnjevka)
Telefon: +385 1 3096 691 Servis: +385 1 3096 689
Faks: +385 1 3096 690
Radno vrijeme maloprodaje:
ponedjeljak - petak: 9-18 sati
subotom: 9-13 sati
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
da bude iz pule skoknuo do zagreba po tintu![]()
Seriously?
A bu mu dostavili na kućnu adresu...Izvorno postao Compov
ajojnisam gledala odakle je
pa nemojte se odmah ljutiti...uglavnom, to sam nasla na http://www.e-ponuda.com i imaju dostavu pa...
a mozda pomogne nekom iz zagreba![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Hvala svima za pomoć. Uspio sam nruciti i stigle su mi na kućnu adresu. Inače komplet košta 199,00kuna. Jedini je problem što se moraju skidati čipovi sa orginalnih tonera. Još jednom hvala.
Bookmarks